H personal trainer του Hollywood, Tracy Anderson, μοιράζεται τα μυστικά της

H personal trainer του Hollywood, Tracy Anderson, μοιράζεται τα μυστικά της

Η celebrity γυμνάστρια αποκαλύπτει όλα τα tips που κάνουν τους αγαπημένους μας διάσημους να έχουν τέλεια σιλουέτα.

Η Tracy Anderon είναι το αστέρι της γυμναστικής στον θαυμαστό κόσμο του Holywood. Κολλητές της είναι η Madonna, η Gwyneth Paltrow, η Sarah Jessica Parker, η Shakira και η Jessica Biel, τις οποίες γυμνάζει εδώ και χρόνια. Όλες οι διάσημες είναι ξετρελαμένες μαζί της μιας και χάρις σε αυτήν έχουν αποκτήσει σούπερ σμιλεμένο σώμα που θα ζήλευαν όλες οι νεαρές κορασίδες. Όνειρό της μικρή ήταν να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια, όμως στην πορεία άρχισε να πειραματίζεται με τις μυϊκές ομάδες και με δικές της μεθόδους προπόνησης. Έχει δηλώσει πως σκοπός της είναι να δώσει στις πελάτισσές της το καλογυμνασμένο σώμα μιας χορεύτριας, γι' αυτό και η πρακτική της είναι ένας συνδυασμός από χορός και δυναμική αερόβια γυμναστική. Μετά από πολύχρονη εμπειρία, έχει σχεδιάσει πολλά συστήματα προπόνησης που "αναγκάζουν" το σώμα να ξυπνήσει με εναλλακτικό τρόπο.

Οι αρχές της Tracy Anderson συμπυκνώνονται στα παρακάτω:

- Κάντε γυμναστική έξι από τις επτά μέρες την εβδομάδα, για τουλάχιστον μία ώρα.

- Δώστε βάση στην ενδυνάμωση των μυών και στο "δούλεμά" τους από πολλές διαφορετικές γωνίες.

- Μην πίνετε πολύ αλκοόλ. Το αλκοόλ χαλάει το μεταβολισμό και άρα τη διαδικασία απώλειας βάρους.

- Δείξτε προσοχή, υπομονή και προσήλωση στον στόχο. Μην τα παρατάτε με την πρώτη ευκαιρία και επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την προσπάθεια που κάνετε.

- Κάντε πολλές επαναλήψεις των ασκήσεων... αυτό θα σας βοηθήσει στο κάψιμο του λίπους.

- Γυμναστείτε μπροστά από έναν καθρέπτη για να βλέπετε τις ασκήσεις που κάνετε καθώς και πως το σώμα σας μπορεί να τις δεχτεί.

- Ξεκινήστε να χορεύετε... είτε ως χόμπι, είτε πιο επαγγελματικά. Ο χορός φτιάχνει τη διάθεση, αυξάνει την ενέργεια και κινητοποιεί για παραπάνω δραστηριότητα.

- Μην υιοθετείτε αυστηρές δίαιτες. Τρώτε όλα σας τα γεύματα και μην καταφεύγετε σε υπερβολές.

- Συγκεντρωθείτε την ώρα των ασκήσεων και μην τις εφαρμόζετε μηχανικά. Ο εγκέφαλος πρέπει να συνάδει με το σώμα και με την ενέργεια που βγάζει προς τα έξω.