Πως διατηρεί το supermodel Adriana Lima της τέλειες αναλογίες της;

Πως διατηρεί το supermodel  Adriana Lima της τέλειες αναλογίες της;

Θέλει κόπο και πολλές στερήσεις για να είσαι ένα από τα μοντέλα-σύμβολα της Victoria's Secret.

Μπορεί τα μοντέλα της διάσημης φίρμας εσωρούχων «Victoria's Secret» να θεωρούνται από τις ομορφότερες γυναίκες πάνω στη γη και οι τέλειες αναλογίες τους να εξυμνούνται ως αξεπέραστα φυσικά κάλλη, η Adriana Lima όμως αποκάλυψε πως η δημιουργία και η συντήρηση του εκπληκτικού σώματός της κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι.

Το εντυπωσιακό μοντέλο παραδέχτηκε πως φτάνει πραγματικά στα άκρα για να τελειοποιήσει το σώμα της έτσι ώστε να είναι έτοιμη για το ετήσιο, φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που σίγουρα δεν μπορεί –και ούτε πρέπει, εδώ που τα λέμε- να ακολουθήσει μια συνηθισμένη γυναίκα.

Η Lima, λοιπόν, αποκάλυψε πως, επί τρεις εβδομάδες πριν το show, πηγαίνει στο γυμναστήριο δύο φορές την ημέρα ακολουθώντας ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει αρκετές τεχνικές, και τρέφεται αποκλειστικά με ειδικά ροφήματα πρωτεϊνών που περιέχουν αυγά σε σκόνη. Επίσης, πίνει 3 λίτρα νερό την ημέρα και 12 ώρες πριν το show δεν βάζει στάλα υγρού στον οργανισμό της.

«Δεν πίνω καθόλου υγρά (πριν το show) για να "στεγνώσω" τελείως. Μερικές φορές μπορείς να χάσεις μέχρι και 3 κιλά κάνοντας μόνο αυτό», λέει η Adriana.

Επίσης, εκτός από εντατική γυμναστική και χυμούς πρωτεϊνών, το supermodel δεν τρώει καθόλου στερεά τροφή για 9 μέρες πριν το show.

Ωστόσο, η Lima δεν μετανιώνει για τίποτα από όλα αυτά και ξεπερνά την κούραση του βάρβαρου αυτού προγράμματος, υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που το όνειρό της εκπληρώθηκε και έγινε ένας από τους Αγγέλους της Victoria's Secret, θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί. Είπε μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως μια μέρα, όταν όλα αυτά θα έχουν τελειώσει, θα κάθεται με την κόρη της και θα τα αναπολούν και θα είναι πολύ ιδιαίτερες στιγμές για αυτές.