Οι 3 λόγοι που θα σας πείσουν να γυμνάζεστε το πρωί

Μπορεί το να σηκώνεστε από τα χαράματα για να προλάβετε να γυμναστείτε και στο καπάκι να φύγετε για δουλειά, να μην είναι το πλέον ιδανικό σενάριο, οι παρακάτω λόγοι όμως θα σας δείξουν γιατί είναι το καλύτερο.

  1. Θα κάψετε περισσότερες θερμίδες: Έρευνες έχουν δείξει πως η πρωινή άσκηση καίει περισσότερες θερμίδες απ' ότι η απογευματινή ή η βραδινή και μας κάνει πιο πρόθυμους να ξεκινήσουμε τη μέρα με κέφι και καλή διάθεση.
  2. Θα ξεφορτωθείτε όλα σας τα προβλήματα: Αν κάνετε γυμναστική το απόγευμα, τις περισσότερες φορές προκύπτει το δίλημμα «γυμναστική μετά τη δουλειά ή βόλτα με τους φίλους;». Σκέφτεστε το τρέξιμο που θα πρέπει να κάνετε από το γυμναστήριο στο σπίτι και μετά πάλι έξω, την ετοιμασία, τον χρόνο που θα έχετε στη διάθεσή σας και όλα αυτά έρχονται και σας πλακώνουν με αποτέλεσμα να αγχώνεστε και είτε να μη γυμνάζεστε σωστά είτε να μην γυμνάζεστε καθόλου. Η γυμναστική το πρωί δεν δημιουργεί τέτοια προβλήματα και συν τοις άλλοις καθαρίζει το μυαλό και ξυπνά τον οργανισμό για να ανταπεξέλθει μέσα στην υπόλοιπη μέρα.
  3. Κάντε το συνήθεια: Όσοι γυμνάζονται το πρωί έχουν την τάση να το κάνουν συνήθειά τους, καθώς δεν υπάρχει σοβαρή δικαιολογία για να το ακυρώσουν. Έτσι η γυμναστική γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους και η ζωή τους γίνεται καλύτερη.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ