Έχει και η ...Ζιζέλ προβλήματα!

Έχει και η ...Ζιζέλ προβλήματα!

Ισορροπήστε στο μυαλό σας και μετά στη ζυγαριά.

Καλώς ήρθατε από τις διακοπές σας! Ναι, ξέρουμε πως είναι τόσο παρελθόν που τις έχετε πια ξεχάσει αλλά, σίγουρα, θυμάστε πως νιώθετε κάθε φορά.

Μήπως κάποια από εσάς πέρασε «βασανιστικές» στιγμές στην παραλία κοιτάζοντας και φθονώντας τα σώματα άλλων γυναικών; Μήπως βρήκατε χίλιες δικαιολογίες για την κοιλίτσα σας (ήμαρτον, 3 παιδιά έχω κάνει!), για τα χαλαρά οπίσθια σας (άμα δεν καθόμουνα τόσες ώρες στο γραφείο θα σας έδειχνα κι εγώ!), για τους λίγο πιο ...αφράτους γοφούς σας(δεν φταίω εγώ, η μαμά μου, είναι κληρονομικό!) κ.λ.π. Μήπως χάσατε την όρεξη σας για μπάνιο και τα νεύρα σας ήταν τόσο τεντωμένα που σας έφταιγαν τα πάντα; Μέσα στο μυαλό μου είστε κι επειδή τις έχω πει όλες τις παραπάνω δικαιολογίες και αυτούσιες και με πολλές παραλαγές... έχω να σας δηλώσω τα εξής:

Δεν θα γίνουμε όλες μοντέλα – η.. ποικιλία είναι καλό πράγμα στη ζωή και ο..πλαστικός μπορεί να στοιχίσει πολλά! – όμως το σώμα μας είναι το «όχημα» μας για να κινούμαστε στη ζωή και το μυαλό μας το μέσο για να την ζούμε ουσιαστικά.

Συντηρείτε, λοιπόν, σωστά το πρώτο (σώμα) για να είναι γερό κι ευπαρουσίαστο και μην αναλώνετε το δεύτερο (μυαλό) ψάχνοντας ανούσιες δικαιολογίες ή πέφτοντας σε κατάθλιψη που δεν γεννηθήκατε ...Ζιζέλ. Πιστέψτε με κι αυτή μπορεί να έχει περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα από εσάς!