Η Beyonce σκοπεύει να ξαναγίνει γαζέλα, μάθετε πώς

Η Beyonce σκοπεύει να ξαναγίνει γαζέλα, μάθετε πώς

Η διάσημη star επιστρέφει στις παλιές γνώριμες καμπύλες.

Όσο απίστευτο και να μας φαίνεται, η Beyonce γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ήρθε ο καιρός να επιστρέψει στα παλιά της μεγαλεία. Όχι πως πάχυνε ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη, αφού καταλήξαμε να νομίζουμε πως η κοιλιά της ήταν ψεύτικη, αλλά όσο να ναι κάποια παραπανίσια κιλά τα έβαλε. Η ζουμερή star δεν κάνει εκπτώσεις στην εμφάνισή της και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα προκειμένου να ξαναβρεί τη φόρμα της.
Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το ότι η Beyonce είχε ήδη πολύ έντονο πρόγραμμα γυμναστικής, οπότε η εγκυμοσύνη αποτέλεσε μονάχα ένα διάλειμμα από τις εξαντλητικές προπονήσεις.
Η εξάσκησή της θα διαρκεί τέσσερις με πέντε μέρες και θα αποτελείται από αεροβικές ασκήσεις εναλλάξ με βάρη που θα έχουν σαν κύριο στόχο την τόνωση και την ενδυνάμωση του κορμού. Λίγο αργότερα θα προστεθεί ο χορός, καθώς και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα συνδυάζει διασκέδαση με εκγύμναση και δυναμική ατμόσφαιρα.
Τέλος πολύ σημαντική είναι και η διατροφή που θα ακολουθήσει καθώς ήδη από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αποφάσισε να γίνει vegan. Έτσι, θα τρώει με προσοχή ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες όλη τη βδομάδα ενώ το σαββατοκύριακο θα έχει ελεύθερο πρόγραμμα όπου θα μπορεί να τρώει ό, τι θελήσει.
Για να δούμε πώς θα πάει η μεταμόρφωση της αγαπημένης μας Beyonce!