Γυμναστείτε χορεύοντας!

Και ανεβάστε διάθεση μαζί με τους παλμούς

Ο χορός, γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες. Bοηθά στη σύσφιγξη των κοιλιακών, δυναμώνει τον κορμό, προσφέρει ευλυγισία, συντονισμό και αρμονία. Δυναμώνει τα πόδια και τα γόνατα.
Η 'ασκηση μέσω του χορού, συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος, αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού και βοηθάει στις καύσεις του οργανισμού. Χωρίς υπερβολή, μπορείτε να κάψετε σε μία ώρα από 30 εώς και 800 θερμίδες!

Θέλετε κι άλλα; Έχουμε! Ο χορός, λοιπόν, συμβάλλει στην απώλεια κιλών, ενώ ενδυναμώνει την καρδιά και διευρύνει την ελαστικότητα των πνευμόνων. Μειώνει το ρυθμό ανάπτυξης της οστεοπόρωσης. Χαμηλώνει τον καρδιακό ρυθμό και μειώνει την πίεση.

Corbis-42-15253591

Χάρη στις αναπνοές, την κίνηση και την αύξηση της αδρεναλίνης, αυξάνει την καλή HDL χοληστερόλη και μειώνει την κακή κακή LDL. Συμβάλλει στην ψυχική ισορροπία αφού αποτελεί δυνατότητα έκφρασης, μια διέξοδο από την καθημερινότητα και το στρες. Βελτιώνει τη διάθεσή σας λόγω της έκκρισης των ενδορφινών, ορμονών της χαράς, και, συνεπώς, αυξάνει την αίσθηση της ευεξίας. Μειώνει το στρες και την ένταση, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση. Αν το κάνετε ομαδικά, είναι και μία καλή ευκαιρία για ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Τι λέτε;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ