Zumba time!

Zumba time!

Αν πάρεις μία δόση από σάλσα, τσα-τσά, τάνγκο, λίγο σάμπα, μία γεύση από φλαμένγκο, προσθέσεις λίγο χι-χοπ και χορό της κοιλιάς, τότε έχεις την ζούμπα!





Μην νομίζεις ότι ετοιμάζουμε νέο ριάλιτι και ψάχνουμε επίδοξους χορευτές. Η Ζούμπα είναι ο νέος τρόπος να γυμναστείς και να το διασκεδάσεις. Οι οδηγίες είναι απλές:



Πληκτρολόγησε τη λέξη zumba στο youtube και κατέβασε όσα περισσότερα βίντεο μπορείς. Κάλεσε την κολλητή σου Πάρτε θέσεις μπροστά στην τηλεόρασηΚουνήστε τους γοφούς σας και ολόκληρο το κορμί σας σε ρυθμούς λάτιν, ενώ ταυτόχρονα ακολουθείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής με ειδικές ασκήσεις για τις ανάγκες του γυναικείου σώματος. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία 3 φορές την εβδομάδα και θα μείνεις έκπληκτη!



Οι ειδικοί στη Ζούμπα την προτείνουν ανεπιφύλακτα γιατί οι κινήσεις είναι απλές και επαναλαμβάνονται, οπότε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθείς τις οδηγίες. Και το κυριότερο –γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και η κρίση θέλει καλοπέραση- δεν απαιτεί καθόλου χρήματα.



Η Ζούμπα προσφέρει ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής για κάθε ηλικία και έχει υπολογιστεί ότι καίει περίπου 450-500 θερμίδες τα 45 λεπτά.



Ο συνδυασμός της μουσικής και των κινήσεων μετατρέπει τη γυμναστική σε άκρως διασκεδαστική περιπέτεια. Και ξέρετε τι λένε; Πώς όταν κάνεις κάτι με την καρδιά σου, τότε πιάνει τόπο. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!