Κάντε ένα χαλαρωτικό, μίνι σπα στο σπίτι σας

Κάντε ένα χαλαρωτικό, μίνι σπα στο σπίτι σας

Διώξτε την ένταση και ξεκουραστείτε.

Παρασκευή, τελευταία μέρα της- εργάσιμης- εβδομάδας και νομίζω πως αξίζετε λίγο χαλάρωση.

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και ρίξτε λίγα αιθέρια έλαια μέσα, ανάψτε κεριά στο μπάνιο και βάλτε απαλή μουσική. Ξεκινήστε με ένα απαλό scrub σε όλο σας το σώμα (και στο πρόσωπο) και στην συνέχεια βυθιστείτε στο ζεστό νερό. Όση ώρα το δέρμα σας ξεκουράζεται από την απολέπιση, εσείς μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας απλώνοντας μία ενυδατική και θρεπτική μάσκα, την οποία θα πρέπει να αφήσετε να δράσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Απλώστε την σε άλουστα μαλλιά και καλύψτε το κεφάλι σας με μία πετσέτα ή ένα σκουφάκι.

«Κλείστε» τα μάτια σας με βαμβάκια βουτηγμένα σε χλιαρό χαμομήλι και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά: θα ανακουφίσει το πρήξιμο και θα ξεκουράσει τα μάτια σας. Στην συνέχεια περάστε τους μία ειδική ενυδατική κρέμα που θα λειάνει και τα σημάδια έκφρασης.

Αφού βγείτε από το μπάνιο, σκουπιστείτε απαλά, βάλτε σε σώμα και πρόσωπο ενυδατική κρέμα και σε αγκώνες και φτέρνες βαζελίνη. Φορέστε μακριές πιτζάμες και κάλτσες (θα κρατήσουν την λιπαρότητα της βαζελίνης και θα ενυδατωθεί το δέρμα σας σε βάθος), πιείτε ένα ζεστό γάλα και κοιμηθείτε για τουλάχιστον οκτώ ώρες.

Το Σάββατο το πρωί θα σας βρει ξεκούραστες, χαλαρές, έτοιμες για άθληση και διασκέδαση!