Ξεκινάτε yoga; Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες

Ξεκινάτε yoga; Οδηγίες προς ναυτιλλόμενες

Αν δεν έχετε ξαναπατήσει το πόδι σας σε studio yoga, αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε, πριν ξεκινήσετε.

Πώς να διαλέξετε τον χώρο: Το τελευταίο πράγμα που θέλετε θα είναι να δώσετε χρήματα για πολλά μαθήματα μαζεμένα, μόνο για να ανακαλύψετε στην πορεία ότι δεν σας αρέσει καθόλου το μάθημα. Πολλά είναι τα στοιχεία που καθορίζουν το πώς θα επιλέξετε το σωστό studio: η περιοχή όπου αυτό βρίσκεται, το μάθημα και οι δάσκαλοι, μέχρι και οι υπόλοιποι που παρακολουθούν τα μαθήματα μαζί σας. Πώς θα αναζητήσετε το ιδανικό για εσάς studio; Ζητήστε, πριν ξεκινήσετε να παρακολουθήσετε ένα ή δύο μαθήματα δοκιμαστικά, ώστε να το ανακαλύψετε.

Τι εξοπλισμό θα πάρετε: Θα χρειαστείτε μόνο τα απαραίτητα, τα οποία καλό είναι να γνωρίζετε από πριν, ώστε να μην χάνετε χρόνο. Φορέστε ένα ελαφρύ jacket, Που θα μπορείτε να ρίξετε στους ώμους σας μετά το τέλος του μαθήματος. Επειδή κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα είστε ξυπόλητες, φορέστε παπούτσια που μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα. Ένα μπουκάλι νερό, αλλά και μία τσάντα για τα απαραίτητα θα σας χρειαστούν.

Τι θα φορέσετε: Αυτό που θέλετε να αποφύγετε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, είναι να αποκαλυφθούν απόκρυφα στοιχεία του σώματός σας, αλλά και να έχετε, μπροστά στο πρόσωπό σας, ένα πολύ φαρδύ t- shirt, την ώρα που είστε σε μία από τις στάσεις της yoga. Το σωστό ντύσιμο παίζει σημαντικό ρόλο, για να αισθάνεστε κι εσείς άνετα με το σώμα σας και να αποδώσετε καλύτερα. Κολάν και τοπ που θα σας επιτρέπουν να κάνετε stretching είναι ιδανικά. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε hot yoga, θα σας συμβουλεύαμε να αφήσετε τα hot pants σπίτι και να προτιμήσετε κολάν σε μήκος capri.