Πώς θα γυμναστείτε ανέμελα στις διακοπές;

Πώς θα γυμναστείτε ανέμελα στις διακοπές;

Παιχνίδια στην άμμο και στο νερό!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε που θα χάσετε το γυμναστήριό σας όσο είστε σε διακοπές. Μπορείτε μάλιστα να επιστρέψετε και με καλύτερο σώμα από ό, τι φύγατε αρκεί να εκμεταλλευτείτε το τοπίο γύρω σας.

Παίξτε ρακέτες στην άμμο! Θα τονώσετε τα χέρια σας ενώ θα σφίξετε πόδια και κορμό. Ένα άλλο επίσης αποδοτικό σπορ είναι το beach volley, το οποίο γυμνάζει ιδανικά όλη την περιοχή που εκτίθεται από το μαγιό σας. Η ιδανική άσκηση όμως είναι το περπάτημα ή το τρέξιμο στην άμμο που χρειάζεται να βάλετε περισσότερη προσπάθεια σε σχέση με την άσφαλτο. Τρέχοντας στην άμμο για 30 λεπτά μπορείτε να χάσετε έως και 300 θερμίδες.

Δοκιμάστε να κάνετε κάποιο watersport. Το θαλάσσιο σκι μπορεί να σας κάνει να χάσετε μέχρι και 700 θερμίδες, το κανό θα γυμνάσει τα χέρια και τους κοιλιακούς σας, ενώ το paddling (στέκεστε όρθιοι πάνω σε μια σανίδα και κάνετε κουπί) παράλληλα με την παραλία θα γυμνάσει όλο σας το σώμα. Παίξτε μπάλα ή frisbee μέσα στη θάλασσα. Η συνεχής κίνηση μέσα στο νερό σας βοηθάει να κάψετε διπλάσιες θερμίδες και παράλληλα είναι μια ιδανική αερόβια άσκηση. Ακόμη πιο έυκολα και απλά;;;; Κολυμπήστε! Φύγετε από την ακροθαλασσιά και αφήστε για λίγο την κουβέντα και την χαλάρωση και δοκιμάστε να διανύσετε απόσταση (αν φοβάστε προς τα μέσα τότε κατά μήκος της ακτής) νιώθοντας το σώμα σας να δουλεύει!
Κάντε αγώνες κολύμβησης με τα παιδιά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Tips για επίπεδο στομάχι και καλλίγραμμους γλουτούς

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της

Βρες τον ιδανικό χρόνο άσκησης για τη δική σου φόρμα και καλή υγεία!