Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Γωγώ Φούντα
Aποκτήστε το υπέροχο κορμί της Scarlett Johansson στην ταινία «Τhe Avengers»

Και δείξτε υπέροχη οτιδήποτε και να φορέσετε...

Η Scarlett Johansson είναι μία σέξι και αισθησιακή γυναίκα με υπέροχες καμπύλες τις οποίες φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Για τον ρόλο της στην ταινία The Avengers, στην οποία υποδυόταν μία super heroine, έπρεπε να τριγυρνά με κολλητές μαύρες φόρμες οι οποίες έχουν την τάση να αναδεικνύουν οποιαδήποτε ατέλεια του κορμιού. Παρακάτω σας έχουμε το πρόγραμμα που ακολούθησε η διάσημη ηθοποιός, όχι φυσικά για να βάλετε κολλητές φόρμες αλλά για να κρατηθείτε σε φόρμα!

O προσωπικός γυμναστής της Johansson υποστήριξε ότι δίνει μεγάλη βάση στο τρέξιμο καθώς το πρόγραμμά του περιλαμβάνει τη συγκεκριμένη άσκηση τουλάχιστον για 90 λεπτά κάθε μέρα. Επίσης, χρησιμοποίησε βαράκια, ζώνες αντίστασης αλλά και αθλητικές μπάλες. Οι ασκήσεις περιελάμβαναν 20 σετ των 25 με 30 επαναλήψεων για κάθε άσκηση, ενώ η προπόνηση γινόταν τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους. Επίσης, λόγω της φύσης της ταινίας η οποία ήταν πολεμική, η star προπονήθηκε σε πολεμικές τέχνες τουλάχιστον για 6 εβδομάδες. Εσείς φυσικά δε χρειάζεται να γυρίσετε σκηνές μάχης αλλά οι πολεμικές τέχνες ειναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία εκγύμνασης αλλά και χαλάρωσης.

Όσον αφορά στη διατροφή, η Scarlett ακολούθησε μία κυρίως χορτοφαγική δίαιτα οι οποία ήταν πλούσια σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, σαλάτες και άπαχες πρωτείνες σε μικρές και συχνές ποσότητες.

Διαβάστε επίσης:

Ρίξτε πόρτα στην κυτταρίτιδα

Θέλετε το κορμί της Έλενας Παπαβασιλείου; Ακολουθήστε τις συμβουλές της

Φτιάξε κορμί με τα μυστικά της σέξι τραγουδίστριας των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger