Τα τρία πράγματα που ενοχλούν τον trainer μας

Τα τρία πράγματα που ενοχλούν τον trainer μας

Όλοι μπορεί να τα κάνουμε

Όπως στο σχολείο, υπήρχαν πράγματα που ενοχλούσαν τους δασκάλους μας (μάσημα τσίχλας, ακατάπαυστη φλυαρία) έτσι συμβαίνει και με το γυμναστήριο και τους trainers μας εκεί. Βρισκόμαστε, δηλαδή, σε ένα περιβάλλον με συγκεκριμένους κανόνες και οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εμάς. Επειδή η προοπτική της τιμωρίας, πια, είναι μακρινή, το αμέσως επόμενο χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί είναι να μην ασχολείται μαζί μας ο trainer μας. Μάθετε τα πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν, για να μην φτάσετε ποτέ σε αυτό το σημείο.

1) Αργείτε
Σε μικρά στούντιο και τάξεις, οι δάσκαλοι συνήθως περιμένουν να φτάσουν όλοι τους οι μαθητές για να ξεκινήσουν. Εάν ξέρετε ότι δεν θα προλάβαετε να είστε εκεί στην ώρα σας, απλώς πάρτε ένα τηλέφωνο. Η συνέπειά σας θα εκτιμηθεί από όλους.


2) Ασχολείστε με την εμφάνισή σας
Μην επικεντρώνεστε περισσότερο στο πώς δείχνετε, από όσο στην άσκηση. Φτιάχνοντας, καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, τα μαλλιά σας, όχι μόνο αποσπάτε την δική σαςσς προσοχή από την άσκηση, αλλά και των «συμμαθητών» σας μακριά από τις οδηγίες του trainer σας. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μία μικρή παρέμβαση, κάντε την όσο πιο γρήγορα γίνεται!


3) Νυστάζετε
Είτε επιλέγετε να πάτε γυμναστήριο νωρίς το πρωί, πριν την δουλειά, είτε το απόγευμα μετά από αυτήν, είναι πολύ πιθανό να είστε κουρασμένη. Οι δάσκαλοι σας καταλαβαίνουν γιατί, το ίδιο συμβαίνει και σε αυτούς. Αλλά το να χασμουριέστε απροκάλυπτα, μπροστά σε όλους, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι βαριέστε.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες θερμίδες καις με ένα φιλί και με μισή ώρα σεξ;
Τρέξιμο: Τρεις μύθοι που μπορούν να «σαμποτάρουν» την fitness ρουτίνα μας