Πώς να ξεκινήσετε σωστά την μέρα σας

Γωγώ Φούντα
Πώς να ξεκινήσετε σωστά την μέρα σας

Έξυπνα tips για να σας πάει καλά η μέρα...

Είναι εκείνη η δύσκολη στιγμή που το ξυπνητήρι χτυπά κι εσείς νιώθετε να σας σκοτώνουν. Όλοι το παραδέχονται, το πρωινό ξύπνημα, είναι από τα πιο βάρβαρα πράγματα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, εμείς σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την μέρα σας αρμονικά και γεμάτοι ενέργεια.

1. Σταδιακό ξύπνημα: Αφήστε πριν κοιμηθείτε ένα μικρό άνοιγμα στις κουρτίνες. Το πιθανότερο είναι να σας ξυπνήσει ο ήλιος, το οποίο είναι προτιμότερο από το να σας ξυπνήσει απότομα το ενοχλητικό ξυπνητήρι.

2. Βάλτε μουσική: Αντί για το ξυπνητήρι σας ή το κινητό σας, ξυπνήστε με μουσική. Απολαύστε τους αγαπημένους σας ήχους όσο είστε ακόμα στο κρεβάτι χωρίς να σκέφτεστε για εκείνα τα λίγα λεπτά την δουλειά που σας περιμένει.

3. Ομαλό σήκωμα: Μη σηκωθείτε απότομα από το κρεβάτι, καθώς η απότομη μετάβαση από την οριζόντια στην όρθια θέση, μπορεί να σα ζαλίσει. Τεντωθείτε και κάντε το σιγά σιγά.

4. Νερό: Πιείτε ένα ποτήρι νερό το οποίο βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

5. Κάντε γυμναστική: Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος, αλλά φροντίστε να ξεκλέψετε 15 λεπτά ώστε να κάνετε κάποιες βασικές ασκήσεις. 15 λεπτά είναι αρκετά για να λάβετε θετική ενέργεια και τόνωση.

6. Ντους: Ένα χλιαρό ντους θα ξυπνήσει το πνέυμα και το σώμα σας και θα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη όρεξη την μέρα που σας περιμένει.

7. Φάτε πρωινό: Είναι σημαντικό να τρώτε ένα καλό πρωινό χωρίς βιασύνη και φυσικά χωρίς να ανησυχείτε για τις θερμίδες. Προσθέστε επίσης και ένα φυσικό χυμό φρούτων.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε σπίτι ένα φυσικό αδυνατιστικό!

Πως να κρατήσετε το σπίτι σας δροσερό!