“Response Cushion 21” της adidas: Η INTERSPORT Running Team δοκιμάζει τα νέα running παπούτσια της adidas

“Response Cushion 21” της adidas: Η INTERSPORT Running Team δοκιμάζει τα νέα running παπούτσια της adidas

Και μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις της

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε η INTERSPORT Running Team με σκοπό να δοκιμάσει και να αξιολογήσει τα νέα running παπούτσια, "Response Cushion 21" της adidas. Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στον Μαραθώνιο, Νίκος Πόλιας, κατηύθυνε προπονητικά την ομάδα, η οποία μοιράστηκε tips και και συμβουλές για πιο ασφαλές και αποδοτικό τρέξιμο χωρίς τραυματισμούς και με καλύτερες επιδόσεις.

40 δρομείς- μέλη της INTERSPORT Running Team δοκίμασαν τα "Response Cushion 21" με προπόνηση
η οποία περιλάμβανε έντονο ρυθμό, ώστε να δοκιμαστεί πόσο ανάλαφρο είναι το τρέξιμο με τα νέα running shoes, απότομη αλλαγή κατεύθυνσης για να δοκιμαστεί η σταθερότητά του, αλλά και τρέξιμο σε σκληρό έδαφος για να δοκιμαστεί πόσο μαλακό είναι το παπούτσι. Το πόρισμα; Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, το Response Cushion 21 είναι ένα παπούτσι προπόνησης σταθερό, με ελαστικό και άνετο πάτημα και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών. Μερικές από τις μαρτυρίες:

«Πολύ σταθερό και άνετο παπούτσι, ιδιαίτερα στις στροφές. Είχε άψογη εφαρμογή στο πόδι με έμφαση στην καμάρα» -
Αναστασία Αποστολοπούλου

«Άριστη αίσθηση στο πόδι! Ανάλαφρο, πολύ σταθερό και άνετο. Σου δίνει αίσθηση ασφάλειας ενώ τρέχεις ακόμα και σε "ανώμαλο" δρόμο» -
Βασιλική Γιαννούλη

«Εξαιρετική εφαρμογή και σταθερότητα» -
Γεωργία Παππά

Τα "Response Cushion 21" της adidas βασίζονται στην τεχνολογία Formotion®, η οποία επιτρέπει να κινούνται, τα παπούτσια, ανεξάρτητα, στη φτέρνα, και να προσαρμόζονται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα, αλλά και στις ιδιομορφίες του εδάφους, εξασφαλίζοντας, έτσι, εξαιρετική στήριξη και ομαλή πορεία. Η μεσαία σόλα, στο πίσω μέρος του παπουτσιού, απορροφά τους κραδασμούς χάρη στην τεχνολογία adiPRENE® ενώ, στο μπροστινό μέρος του, η τεχνολογία adiPRENE+® απορροφά και επιστρέφει την ενέργεια, δίνοντας, στον δρομέα, ώθηση στην εκκίνηση.

Σε μαύρο-κίτρινο χρώμα για τους άντρες και μαύρο-μωβ, για τις γυναίκες, τα "Response Cushion 21" της adidas θα τα βρούμε στα καταστήματα INTERSPORT σε Ελλάδα και Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιολόγηση και τη δοκιμή του Response Cushion 21, που θα γίνει το αγαπημένο σας, ακόμα και για την βόλτα ή τις καθημερινές σας δραστηριότητες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την σελίδα: http://www.intersport.gr/el/events/intersport-running-team/adidas-testing.