4η προπόνηση με τη WIND Running Team!

4η προπόνηση με τη WIND Running Team!

Σήμερα το απόγευμα συνεχίζεται η προετοιμασία της WIND Running Team για τη μεγάλη ημέρα του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, όπως κάθε Δευτέρα μέχρι τη μεγάλη ημέρα του Μαραθωνίου, σε περιμένουμε στις 18.30 το απόγευμα, στον χώρο βοηθητικών εγκαταστάσεων στίβου του Ο.Α.Κ.Α., για την 4η προπόνηση της WIND Running Team!

Η 4η προπόνησή μας, όπως όλες οι προηγούμενες, θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Κ2 και εδώ θα βρεις αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους πιθανούς τρόπους πρόσβασης στο σημείο της προπόνησης.

Μην ξεχάσεις μόνο, πως για να συμμετάσχεις στις προπονήσεις της WIND Running Team, πρέπει να συμπληρώσεις τη φόρμα που θα βρεις εδώ.

Μέχρι τότε, αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, επικοινώνησε μαζί μας Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 18:00, στο 2311822000.

Αρκετές εβδομάδες τώρα, προετοιμάζεσαι για τη διαδρομή των 5χλμ. και γνωρίζεις πλέον, πως μια απλή, αλλά βασική μορφή άσκησης είναι το "συνεχόμενο τρέξιμο". Μη σταματάς, λοιπόν, να προπονείσαι με τα προγράμματα της WIND και συνέχισε να βελτιώνεις στις αντοχές σου!

Εκτός, από την ημέρα του Μαραθωνίου, όμως, πλησιάζει και η στιγμή που θα παραλάβεις το πακέτο συμμετοχής του ΣΕΓΑΣ και τη στολή σου (τεχνική μπλούζα, τεχνικό καπέλο) για τη WIND Running Team!

Αυτή τη χρονιά, μπορείς να τα παραλάβεις απευθείας από το περίπτερο της WIND (περίπτερο 19) στον χώρο της EXPO, προσκομίζοντας την αστυνομική σου ταυτότητα.

www.wind.com.gr