Μία μόνο άσκηση για να αποκτήσετε γραμμωμένους ώμους και σφιχτά μπράτσα!

Μία μόνο άσκηση για να αποκτήσετε γραμμωμένους ώμους και σφιχτά μπράτσα!

Πάρτε τα βαράκια σας και ξεκινήστε

Κάθε γυναίκα ξέρει πως τα χαραρά μπρατσάκια μπορούν να τους χαλάσουν την εικόνα, ακόμη και οι αδύνατες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που αισθανθήκατε αμήχανα όταν κάποιος σας έπιασε τα μπράτσα και τα δάχτυλά του βούλιαξαν μέσα τους ή ακόμη χειρότερα όταν τα σηκώσατε για να χαιρετήσετε κι άρχισαν να αιωρούνται. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αντικαταστήσετε τα φρατζολέ μπρατσάκια με γυμνασμένα χέρια, αφιερώνοντας λίγα λεπτά την ημέρα.

Πώς;

-Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα κρατώντας σε κάθε χέρι ένα δίκιλο βαράκι.

-Κατόπιν σηκώστε τα χέρια σας ώστε να έρθουν παράλληλα με τους ώμους, με τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους και λίγο πιο ψηλά από τους πήχεις των χεριών.

-Η στάση των χεριών σου θα είναι σαν να κρατάτε το τιμόνι ενός ποδηλάτου. Εάν θέλετε να αυξήσετε την ένταση της άσκησης, ανοίξτε τους αγκώνες ώστε τα χέρια σας να έρχονται στο πλάι του σώματος. Επιστρέψτε στην αρχική θέση.

-Θα πρέπει να νιώθετε την κίνηση στην κορυφή των ώμων σας. Εκτελέστε 4 σετ των 12 επαναλήψεων, τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Tips για καλλίγραμμο σώμα μαζί με ένα πρόγραμμα 6 ημερών!

Τι είναι ικανοί να κάνουν οι celebrities για να κρατηθούν σε φόρμα;

Πώς θα ανακουφίσετε τα πονεμένα πόδια;