3 διάσημοι personal trainers αποκαλύπτουν τα μυστικά tips των stars για θανατηφόρο κορμί!

3 διάσημοι personal trainers αποκαλύπτουν τα μυστικά tips των stars για θανατηφόρο κορμί!

Γιατί δεν έχουν τυχαία κορμιά για βραβείο!

Διάσημοι και γυμναστική. Άλλοι τη λατρεύουν και άλλοι την κάνουν αναγκαστικά, δεχόμενοι πίεση από τον προσωπικό τους γυμναστή. Ο personal trainer αποτελεί ιδανική λύση για σωστή προπόνηση. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως πρέπει να γυμναστεί το σώμα του καθένα μας για να αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.


Βέβαια, ο personal trainer είναι ένα είδος πολυτέλειας και για αυτό το Queen εξασφάλισε για εσάς μικρά tips τα οποία έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει οι διάσημοι προσωπικοί γυμναστές των stars. Τι καλύτερο από το να μάθετε τις συμβουλές τους και να τις ακολουθήσετε μόνες σας;


Πάμε να τις δούμε:


1.Η Cara Castronuova (personal trainer της MichelleObama) συμβουλεύει: Δώστε βάση στην εικόνα των χεριών σας. Γυμνάστε τα, κάντε τα δυνατά σα σίδερο. Κάνετε μέρα παρά μέρα 3 σετ των 10 επαναλήψεων push-ups και μετά θα δείχνετε περήφανες τα λεπτά και γυμνασμένα χέρια σας!

2.Η Mandy Ingber είναι από τις αγαπημένες personal trainer της ομολογουμένως κορμάρας Jennifer Aniston. To tip που μοιράστηκε με τον κόσμο είναι ότι βάζει την Jen σε πρόγραμμα yoga 30 ολόκληρων ημερών! Τι σημαίνει αυτό; Κάθε μέρα επί ένα μήνα έχει yoga. Η personal trainer υπόσχεται θαύματα, όχι μόνο σε σώμα, αλλά και στην ψυχολογία σας.

3. Η Harley Pasternak, της οποίας συχνή πελάτισσα είναι η Katy Perry, μας εξομολογείται ένα διατροφικό tip που προτείνει στις πελάτισσες της και είναι η εξής συνταγή Smoothie: 5 αμύγδαλα,1 κόκκινο μήλο, 1 μπανάνα, 3/4 κούπας γιαούρτι χωρίς λιπαρά, 1/2 κούπα γάλα χωρίς λιπαρά, 1/2 κ.γ κανέλα. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και στη στιγμή έχετε στα χέρια σας το τέλειο υγιεινό snack που θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας και θα σας γεμίσει ενέργεια.

Δοκιμάστε τα tips τους και δε θα χάσετε!!

Διαβάστε ακόμα:

Αποκτήστε γλουτούς για... βραβείο με 4 ασκήσεις!

Μία μόνο άσκηση για να αποκτήσετε γραμμωμένους ώμους και σφιχτά μπράτσα!

Γιατί παχαίνουμε το χειμώνα;