Piloga: Pilates και yoga μαζί!

Piloga: Pilates και yoga μαζί!

Οι μέθοδοι άσκησης συνδυάζονται υποσχόμενες καλύτερα αποτελέσματα

Μια νέα μέθοδος συγκεντρώνει θαυμαστές από ολόκληρο τον κόσμο και συνδυάζει yoga και pilates με αεροβική. Το όνομα αυτής Piloga. Κινήσεις πιλάτες και διαλείμματα με ασκήσεις που συναντάμε στη γιόγκα, μας προστατεύουν από τραβήγματα, κόπωση και τραυματισμούς χάρη σε τεχνικές αναπνοής, χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης. Ταυτόχρονα η νέα μέθοδος υπόσχεται ευεξία και υψηλή ενεργειακή δραστηριότητα.

Τα μέλη μακραίνουν και γραμμώνουν, γινόμαστε πιο ευλύγιστες ενώ τονώνουμε το σώμα καίγοντας θερμίδες. Συνδέοντας ασκήσεις και αναπνοές η αντίσταση μεγαλώνει και η αντοχή ενισχύεται.

Η piloga είναι ιδανική για ανθρώπους κάθε ηλικίας και χαρίζει ευεξία και ειδικά ωφελεί τις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη. Κάθε πρόγραμμα έχει διάρκεια μιας ώρας κατά μέσο όρο και ακολουθείται από μια φάση ολικής χαλάρωσης που επικεντρώνεται ο καθένας στο σώμα και τις αναπνοές του. Περιλαμβάνει σηλαδή και αυτοσυγκέντρωση. Τη μέθοδο αυτή εμπνέυστηκε η Tracy Bishop, η οποία είναι δασκάλα της yoga και του pilates συνδυάζοντας τα οφέλη αυτών των δυο μεθόδων.

Δείτε το βίνετο στο κάτω μέρος της οθόνης...

Διαβάστε ακόμη:

Αποκτήστε τα γραμμωμένα χέρια της σέξι μανούλας Halle Berry!

H άσκηση βελτιώνει και την ψυχική υγεία