Όταν οι stars... αδυνατίζουν: Αυτές είναι οι πιο ακραίες μέθοδοι αδυνατίσματος των διασήμων

Γωγώ Φούντα
Όταν οι stars... αδυνατίζουν: Αυτές είναι οι πιο ακραίες μέθοδοι αδυνατίσματος των διασήμων

Και καλά θα κάνετε να μην τις δοκιμάσετε!

To καλοκαίρι κατέφτασε και όπως είναι φυσικό έχει σημάνει συναγερμός για όλα τα θηλυκά του πλανήτη προκειμένου να βγουν τουλάχιστον θεές στην παραλία! Το κακό βέβαια που κάνουμε πάντα, σχεδόν όλες, είναι ότι ξεκινάμε δίαιτα, γυμναστική και επάλειψη με κάθε λογής αντικυτταριτιδικών τζελ λίγες μόλις μέρες πριν κάνουμε τις πρώτες μας εμφανίσεις με μαγιό. Μα θα πρέπει να το κάνουμε κάθε χρόνο αυτό για να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι απλά δεν αποδίδει; Μην νομίζετε όμως ότι μόνο εσείς πανικοβάλλεστε και μόνο στη σκέψη του μαγιό και της παραλίας, καθώς και οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη δεν πάνε πίσω. Διαβάστε εδώ λοιπόν κάποια πράγματα που έχουν κάνει κατά καιρούς προκειμένου να χάσουν κιλά, και αν έχετε τα κότσια υιοθετήστε κάποια από αυτές τις μεθόδους, που δεν σας το προτείνουμε βέβαια!

Η υπέροχη και κούκλα Jessica Alba η οποία πολύ πιθανόν να μην έχει κάτι λάθος πάνω της, πρόσφατα αποκάλυψε ότι προκειμένου να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αναγκάστηκε να φοράει επί τρεις μήνες έναν διπλό κορσέ μέρα νύχτα! Η ίδια είπε ότι ήταν σκληρό και βάναυσο και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε! Από την άλλη, η Gwyneth Paltrow, δίνει την εντύπωση ότι κυριολεκτικά θα μπορούσε να κάνει τα πάντα μόνο και μόνο για να μην πάρει γραμμάριο, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακούσει το κράξιμο του αιώνα για τις ακραίες της μεθόδους. Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, θα μπορούσαμε δίχως υπερβολή να πούμε ότι τρέφεται αποκλειστικά με χυμό... λάχανου καθώς υπάρχει σε όλα της, τα έτσι κι αλλιώς φτωχά σε θερμίδες και λιπαρά, γεύματά της!

Ακόμα μία star που φημίζεται για το υπέροχο κορμί της είναι και η Jennifer Aniston. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός δεν απέκτησε τις τέλειες αναλογίες της εν μία νυκτί καθώς συμβουλεύτηκε την Tracy Anderson, η οποία προπονεί και την Gwyneth, και αποφάσισε ότι αυτό που της ταιριάζει καλύτερα, είναι η... τροφή μωρού! Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Aniston πολτοποιεί όλες της τις τροφές και τις τρώει σε μορφή κρέμας! Όσον αφορά στην Anne Hathaway, την οποία και αδύνατη δεν την λες μιας και πάντα το... μπουτάκι της το διέθετε, και καλά έκανε θα συμπληρώσουμε εμείς κατέφυγε σε μία ακραία μέθοδο αλλά αυτή τη φορά για επαγγελματικούς σκοπούς! Για την ταινία Les Miserables λοιπόν, για την οποία πήρε και το Oscar, αναγκάστηκε να γίνει η σκιά του εαυτού της προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου της, που ήταν αυτός μιας άστεγης. Τι έτρωγε; Δύο τέταρτα αποξηραμένη βρώμη! Κάθε μέρα! Αυτά...

H Christina Aguilera από την άλλη, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε τρομάξει κόσμο και κοσμάκη με την... ξεχειλωμένη της σιλουέτα, αποκάλυψε ότι εφάρμοσε την δίαιτα των χρωμάτων! Τι είναι αυτό; Πολύ απλά, καταναλώνεις μόνο ένα... χρώμα τροφής κάθε μέρα! Έλα Χριστέ και Παναγία! Από την άλλη, η Elizabeth Hurley έχει μία πιο... φυσιολογική μέθοδο, καθώς κάθε φορά που νιώθει πως έχει βάλει κιλά, πίνει καθημερινά τουλάχιστον 6 κούπες σούπας από κάρδαμο! Μα καλά δεν φουσκώνει; Τέλος, μπορεί αυτό που έκανε η Beyonce για μία περίοδο της ζωής της να ακούγεται πιο φυσιολογικό, καθώς έπινε χυμό λεμόνι, σιρόπι σφενδάμου και κόκκινο πιπέρι ανακαταμένο με νερό, τουλάχιστον 6 με 12 φορές την μέρα! Επίσης, έπινε και ένα καθαρκτικό τσάι από βότανα! Σας ακούγεται υγιεινό; Η ίδια είπε ότι δεν θα το ξανάκανε ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη φωτογραφία από την παράσταση «Βάκχες», με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά

Τελικά κεράτωσε ο George Clooney το κορίτσι του ή όχι;

Άντα Λιβιτσάνου: Αποκαλύπτει την άγνωστη μάχη της με τον καρκίνο!