Επίπεδη κοιλιά πριν τις διακοπές!

Επίπεδη κοιλιά πριν τις διακοπές!

Τα Medi Cosmetic μας δείχνουν τον καλύτερο τρόπο.

Προλαβαίνουμε; Ναι! Αρκεί να δράσουμε στοχευμένα και έντονα στην προβληματική περιοχή, για να έχουμε άμεσα αποτελέσματα στη μείωση πόντων και τη σύσφιξη!

Τοπικό πάχος
Το λίπος που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή της κοιλιάς, είναι αδύνατο να φύγει μόνο με μία δίαιτα ή με το να ξεκινήσετε σετ κοιλιακών... Απαιτείται μία πολύ στοχευμένη και έντονη αγωγή, για να προλάβουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα πριν την άδεια των διακοπών. Γι' αυτό, ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι ειδικοί προτείνουν την Κρυόλυση. Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο, για εκείνους που θέλουν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος. Να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα! Η μέθοδος συνίσταται στην επιλεκτική εφαρμογή ψυχρού στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μελανιές, αλλά αντιθέτως με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς!

Σύσφιξη
Το χαλαρό δέρμα μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, σας εμποδίζει από το να φορέσετε το αγαπημένο σας μαγιό; Αν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργικό νυστέρι, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Ραδιοανάπλαση! Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, πραγματοποιούμε ένα μη χειρουργικό lifting σώματος. Με τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, προκαλούμε σύσφιξη και πλήρη αναδόμηση του δέρματος, ενώ ενισχύουμε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ουλές, χωρίς πόνο και φυσικά χωρίς καμία παρενέργεια!

Συνδυάστε τις δύο μεθόδους, που ανακαλύψαμε για εσάς στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα!

Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400
www.medicosmetic.gr