Ολική επαναφορά στα κιλά σας σε 5 βήματα με την βοήθεια του Feng Shui

Ολική επαναφορά στα κιλά σας σε 5 βήματα με την βοήθεια του Feng Shui

Συμβουλές από διακόσμηση μέχρι διατροφή και γυμναστική που θα μας βοηθήσουν!

Κάθε καλοκαίρι συμβαίνει το ίδιο. Στην αρχή λες δεν θα πάρω κιλά φέτος, αλλά στο τέλος καταλήγεις να έχεις φορτωθεί τα παγωτά, τα ουζάκια και τα μεζεδάκια επάνω στο σώμα σου.
Εντάξει, ότι έγινε έγινε. Πέρασες καλά και αυτό φαίνεται. Λίγο αυτοσυγκράτηση τώρα και θα πάνε όλα καλά. Η οποιαδήποτε αλλαγή είναι μια επώδυνη διαδικασία αλλά χρειάζεται αν θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο πέρα. Στην πορεία γίνεται υπέροχα μαγική.

1. Όλα με μέτρο. Μόνο με μια σαλάτα την ημέρα δεν θα δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Είναι επικίνδυνο για την υγεία σου και για την ισορροπία σου. Θα έχεις νεύρα, ένταση, θα δημιουργήσεις ραγάδες και χαλάρωση στο σώμα σου από την απότομη απώλεια βάρους. Άρχισε σιγά σιγά. Στην αρχή κόψε τα μεζεδάκια και τα τσιμπολογήματα και πρόσθεσε ένα γεύμα με φρούτα στην καθημερινότητα σου. Συνόδευε το φαγητό σου με μια μικρή σαλάτα.

2. Βάλε χρώμα στην κουζίνα σου. Πιατέλες με πολύχρωμα φρέσκα λαχανικά και φρούτα που δείχνουν τραγανά, λαχταριστά και δροσερά, θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι την διατροφή σου.

3. Βρες την βορειοδυτική και νοτιοανατολική πλευρά στην κουζίνα σου. Τα βορειοδυτικά δίνουν την ενέργεια της αυτοσυγκράτησης και τα νοτιοανατολικά προσφέρουν υπομονή και επιμονή ώστε να πετύχουμε το αποτελέσματα που θέλουμε. Κράτα καθαρούς αυτούς τους τομείς. Βάλε φωτογραφίες με τα κιλά που ήσουν και κοίτα τες κάθε μέρα. Αν θέλεις βάλε και φωτογραφίες άλλων ανθρώπων. Αλλά βαλτές σε αυτούς τους δυο τομείς μονό.

4. Κάνε βόλτες, περιπάτους, βγες για window shopping, πάρε το σκύλο για μια μεγάλη βόλτα, πήγαινε με τα πόδια στο περίπτερο. Ή βγες για χορό. Γενικά όσο μπορείς ακόμα απόλαυσε τις όμορφες βραδιές με περπάτημα.

5. Και τέλος μην στερείσαι. Θέλεις σοκολάτα; Φάε αλλά αρκέσου σε ένα κομματάκι. Θέλεις σουβλάκι; Φάε αλλά παρήγγειλε το με μια σαλάτα. Όταν στερούμαστε αυτό δημιουργεί ένταση στο σώμα μας και δεν έχουμε ισορροπία. Και η ισορροπία δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Διαβάστε ακόμη:

Κρεβατοκάμαρα και feng shui: Πώς να ξαναβρούμε την ισορροπία μας!

Έρωτας και feng shui: Ας κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη!