Μάθετε τα πάντα για τη νέα θεραπεία που εξαφανίζει το τοπικό πάχος!

Γωγώ Φούντα
Μάθετε τα πάντα για τη νέα θεραπεία που εξαφανίζει το τοπικό πάχος!

Με το σύστημα Coaxmed Ice δείτε θεαματικά αποτελέσματα με μία μόλις συνεδρία!

Το Coaxmed Ice (Fat freeze system) είναι το απόλυτα νέο σύστημα αναίμακτης & εντελώς ακίνδυνης καταστροφής των λιποκυττάρων. Είναι η επόμενη γενιά των μεθόδων λιπόλυσης που μειώνει δραστικά την ανάγκη να φτάσουμε στην χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του λιπώδους ιστού.

Το Coaxmed Ice διαθέτει κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση έλκοντας την περιοχή του προς καταστροφή τοπικού λίπους και στη συνέχεια πραγματοποιείται έντονη ψύξη (-10 έως -15 0c ) που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Η κρυολιπόλυση είναι απόλυτα ακίνδυνη, δεν θέλει νάρκωση & χρόνο αποθεραπείας. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας είναι ότι δεν εκχύονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από την διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές.

XVR333

Περιοχές όπου η καταπολέμηση του τοπικού λίπους δεν αντιμετωπίζεται με σωματική άσκηση ή άλλες τεχνικές η μέθοδος του «παγώματος του λίπους» μπορεί να δώσει άριστα αποτελέσματα στην εξάλειψη του. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα την σταδιακή νέκρωση τους & στην συνέχεια την φυσική απόπτωση τους από τον οργανισμό.

Η κρυολιπόλυση έχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής του σώματος.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου σε μία συνεδρία & το τελικό αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο 3 μήνες μετά, το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.

DKMEDICALSPOT

Φοίβης 17-Γλυφάδα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:210-9680509 & 210-9680589

info@dkmedicalspot.gr