4 τρόφιμα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας

4 τρόφιμα για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας

Δείτε τι σας λείπει και πάρτε το αμέσως

Από το να καταφεύγετε στις βιταμίνες για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα πως θα σας φαινόταν να μάθετε 5 βασικές τροφές που θα σας θωρακίσουν τον οργανισμό; Κάποιες από τις τροφές τις έχετε ήδη στο σπίτι σας αν πάλι κάτι σας λείπει καλό θα είναι να το προμηθευτείτε άμεσα και να είστε σίγουρες ότι δεν θα σας αγγίξει η γρίπη.

1. Σκόρδο: Μια με δυο σκελίδες σκόρδου την ημέρα είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
2 . Βότανα και μπαχαρικά: Ετοιμάστε ένα ωραίο ρόφημα και δεν θα χάσετε αφού ενισχύουν με απίστευτο τρόπο τον οργανισμό σας.
3. Ακτινίδια: Τρώγοντας μόνο δύο ακτινίδια σας δίνει περίπου 160 mg βιταμίνης C ,που βοηθά ατην καταπολέμηση του βήχα και του κρυολογήματος. Η βιταμίνη C ενισχύει την ανοσολογική απόκριση με την αύξηση της παραγωγής των λευκών αιμοσφαιρίων και των αντισωμάτων. '
4. Κακάο: Τρώγοντας λίγους κόκκους κακάο την ημέρα μπορεί να δώσει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγάλη ώθηση. Προσοχή δεν μιλάμε για σοκολάτα γάλακτος που έχει ζάχαρη.

Αποφύγετε τη ζάχαρη με κάθε κόστος . Οι μελέτες δείχνουν ότι η ζάχαρη μπορεί να εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σας.

Διαβάστε επίσης:

Κατεψυγμένα Vs Φρέσκων φαγητών σημειώσατε 1

3 tips που θα μας βοηθήσουν να χορτάσουμε πιο γρήγορα