Οι 5 λόγοι που οι Γαλλίδες δεν χρειάζονται facelift

Οι 5 λόγοι που οι Γαλλίδες δεν χρειάζονται facelift

Βρείτε την ομορφιά μέσα σας

Περπατάς στο Παρίσι και αυτό που παρατηρείς είναι ότι οι γυναίκες στη Γαλλία σε όποια ηλικία και αν είναι φαίνονται τόσο φρέσκιες. Και όχι δεν είναι ούτε...τραβηγμένες ούτε έχουν κάνει botox.

Βλέπεις ότι είναι απίστευτα περιποιημένες και τα πρόσωπά τους λάμπουν την ίδια στιγμή που είναι πολύ απλές. Παρατηρώντας τες καλύτερα διαπιστώσαμε ότι κάνουν 5 απλά πράγματα που μάλλον πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

1. Δίνουν βάρος στα μαλλιά και στα παπούτσια. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις γαλλίδα να βγαίνει από το σπίτι με το μαλλί λουσμένο ή πιασμένο απλά πάνω χωρίς να είναι χτενισμένο. Ενώ στο ντύσιμό τους δίνουν μεγάλο βάρος στα ωραία παπούτσια.
2. Προστασία του δέρματος. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω όμως μπορούμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας. Προσέχουν την έκθεσή τους στον ήλιο. Μια αντηλιακή είναι απαραίτητη σε κάθε γυναίκα. Οι αρκετές ώρες ύπνου, η ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ είναι μερικά από τα tips ενώ δεν βλέπεις πολλές γυναίκες να καπνίζουν.
3. Περπάτημα. Έχουν βάλει σε καθημερινό πρόγραμμα το περπάτημα. Αφήστε το αυτοκίνητο στο σπίτι και όπου μπορείτε πηγαίνετε στον προορισμό σας με τα πόδια. Ανεβείτε σκάλες και μην παίρνεται την εύκολη επιλογή του ασανσέρ. Οι Γαλλίδες λέγεται ότι τουλάχιστον την ημέρα περπατούν 20 λεπτά.
4. Make up. Η φιλοσοφία του είναι το φυσικό μακιγιάζ. Λίγη πούδρα, λίγο ρουζ και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η φύση. Έτσι δεν κουράζουν το δέρμα τους με βαριά καλλυντικά και εκείνο αναπνέει.
5. Διατροφή. Η Γαλλική κουζίνα είναι super. Η μεσογειακή τους κουζίνα είναι πλούσια σε ωμέγα 3, φρούτα και λαχανικά.

Είδατε δεν είναι δύσκολο. Πέντε απλά βήματα και θα σταματήσετε μόνες σας τον χρόνο.