Η άσκηση που μπορείτε να κάνετε πίνοντας καφέ και θα σας χαρίσει τέλεια πόδια!

Τεμπέλες εκεί έξω ελάτε να αποκτήσουμε πόδια μοντέλου!

Μπορεί σε αυτή τη ζωή ότι κατακτάται, ειδικά σημαντικό, να έρχεται έπειτα από πολλή δουλειά και κόπο, αλλά είναι και μερικές φορές που απλά θέλουμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη.

Όσον αφορά λοιπόν στη γυμναστική, επειδή η τεμπελιά είναι στο αίμα μας, και επειδή είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θα γυμνάζονταν αν δεν ήταν ανάγκη, αναζητάμε συνεχώς ασκήσεις οι οποίες ενδείκνυνται για τους κάπως πιο... αργοκίνητους, έχοντας ωστόσο εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα με τις υπόλοιπες! Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν αν αποκτούσατε τέλεια πόδια, πίνοντας απλά τον καφέ σας;

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθίσετε στο πάτωμα με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο! Απλώστε το ένα πόδι μπροστά, ενώ το άλλο μπορείτε να το έχετε πιο χαλαρό! Αρχίστε λοιπόν να το ανεβοκατεβάζετε αργά ενώ παράλληλα σφίγγετε τους κοιλιακούς σας. Προσοχή, το πόδι θα πρέπει να σταματάει λίγο πριν το πάτωμα, ενώ θα πρέπει και η πλάτη σας να παραμείνει κολλημένη στον τοίχο. Κάντε την άσκηση για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια κάντε την με το άλλο πόδι! Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Διαβάστε ακόμη:

Κάνεις ποδήλατο στην πόλη; Όσα δεν ξέρεις για το αγαπημένο σου σπορ

Επίπεδη κοιλιά & σμιλεμένοι κοιλιακοί με 5' άσκηση κάθε μέρα; Κι όμως γίνεται!

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ