Τι πρόκειται να γίνει στις 31 Μαΐου στο Better Life Day; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες!

Τι πρόκειται να γίνει στις 31 Μαΐου στο Better Life Day; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες!

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για όσα θα ζήσουμε στο Better Life Day το ερχόμενο Σάββατο.

Πού διεξάγεται το Better Life Day;

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Better Life Day θα διεξαχθεί στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Eλλάδας, στο θέατρο Pierce. Το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας, βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, Γραβιάς 6.

Τι ρούχα να φορέσω;

Το Better Life Day είναι μία εμπειρία που θα διαρκέσει αρκετές ώρες, από τις 10 έως τις 5. Οπότε, καλό είναι να φορέσετε ρούχα με τα οποία αισθάνεστε άνετα και δεν θα σας κουράσουν.

Θα έχει και φαγητό το Better Life Day;

Φυσικά, δεν θα μπορούσε αλλιώς! Πριν αρχίσει το πρώτο workshop, αυτό της Farhana Dhalla, θα υπάρχει ένα πληρέστατο πρωινό καθώς και μεσημεριανό γεύμα στο μεγάλο διάλειμμα μας.

Πιο αναλυτικά:


Το πρωινό θα περιλαμβάνει γαλλικό καφέ Dallmayr που θα συνοδεύσεις με μπισκότα Παπαδοπούλου. Θα υπάρχει γιαούρτι με μέλι της Melion ενώ φρουτώδη γεύση στο πρωινό μας θα δώσουν οι μπανάνες της Dole και οι μπάρες φρούτων της Gaea. Πριν ξεκινήσει η Farhana Dhalla, προλαβαίνετε να δροσιστείτε με ένα παγωτό από τον Δεληολάννη.

 Το μεσημεριανό γεύμα το έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Θανάσης Ρούσσος. Έμφαση έχει δοθεί στη Μεσογειακή διατροφή. Με ψάρια από την Ελληνική θάλασσα μας έχει προμηθεύσει η εταιρεία Νηρέας που θα συνοδεύονται με ζυμαρικά Μυλέλια, όσπρια και ρύζι Agrino και βιολογικά λαχανικά από τους παραγωγούς του Farmers Republic. Οι χειροποίητες μαρμελάδες μας έρχονται από την ομάδα της Chef Stories. Έναν διαφορετικό γευστικό τόνο θα δώσουν τα βότανα Πήγασος ενώ θα το μενού θα περιλαμβάνει Αυγοτάραχο Τρίμμα και μαρινάτη σαρδέλα και γαύρο από την εταιρία Τρικαλινός!

 Σε όλα τα διαλείμματα θα μπορείτε να δροσιστείτε με φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή και αναψυκτικά της Ελληνικής εταιρίας Green Cola Company. Στο party που θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση των workshops, θα απολαύσετε μπύρα Μύθος με την καταπληκτική μουσική της Events Music Productions!

Τι θα κάνω στα διαλείμματα;

Το Better Life Day δημιουργήθηκε με έναν και μόνο σκοπό: να σας αλλάξει την καθημερινότητα και να σας βελτιώσει τη ζωή. Έτσι, ακόμα και στα διαλείμματα, έχουμε φροντίσει ώστε να υπάρχουν δραστηριότητες από τις οποίες θα αποκομίσετε χρήσιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Η ομάδα της MedNutrition θα σας βοηθήσει μέσω διαδραστικών τεστ να κατανοήσετε πλήρως αυτά τα μικρά πλασματάκια που λέγονται... θερμίδες ενώ οι άνθρωποι του Farmers Republic θα σας γνωρίσουν βιολογικά προϊόντα Ελληνικής παραγωγής και θα σας εξηγήσουν τα πλεονεκτήματα τους, και η εταιρία Δίρφυς θα μας ενημερώσει για τις διάφορες ποικιλίες μανιταριών.

Το ftiaxto.gr, η μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα για χειροτεχνίες, θα σας μιλήσει για τη χαρά της δημιουργίας και θα σας δείξει πώς, με απλά, καθημερινά υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι καινούριο!

 Ακόμα, στο χώρο του Better Life Day θα υπάρχει και η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη από την οποία μπορείς να πάρεις όποιο βιβλίο θέλεις εντελώς δωρεάν, αρκεί να φέρεις ένα δικό σου βιβλίο και να το αφήσεις εκεί για κάποιον άλλον που θα το θελήσει. 

Τέλος, θα μπορέσεις να βγάλεις τις δικές σου φωτογραφίες στο photobooth του Snap It! και να τις ανεβάσεις άμεσα στα social media για να δείξεις σε όλους ότι η ζωή σου αλλάζει!

Αν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα το εισιτήριο σου, τότε προλαβαίνεις ακόμα να το αγοράσεις online tickets.public.gr ή σε κάποιο από τα καταστήματα Public. Η είσοδος στο Better Life Day κοστίζει 30€ ενώ διατίθενται διπλά εισιτήρια για ανέργους και φοιτητές στα 30€ δηλαδή 15 ευρώ το άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.betterlifeday.com
Για όλα τα τελευταία νέα: www.facebook.com/BetterLifeDay

Λίγη έμπνευση από το video του Better Life Day που ακολουθεί παρακάτω!