4 ασκήσεις για να αποκτήσετε πιο αδύνατα πόδια από ποτέ

4 ασκήσεις για να αποκτήσετε πιο αδύνατα πόδια από ποτέ

Θέλετε πιο αδύνατους μηρούς; Σας έχουμε τη λύση

Οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν πιο αδύνατους μηρούς. Για να αποκτήσετε αδύνατα-καλλίγραμμα πόδια, θα πρέπει να πείτε ναι στην υγιεινή διατροφή, καθώς και να ασκείστε συστηματικά. Πάμε να δούμε 4 τέλειες ασκήσεις για γρήγορα αποτελέσματα:

1. Sprints: Ναι, ο διάδρομος είναι το κλειδί της επιτυχίας. Αν θέλετε να κάψετε το περιττό λίπος θα πρέπει να ιδρώσετε για τα καλά. Πετυχημένη συνταγή; Ζέσταμα 5 λεπτών σε μέτρια ταχύτητα, 2 λεπτά γρήγορο τρέξιμο, 2 γρήγορο περπάτημα. Ακολουθήστε αυτό το πλάνο 8 φορές.
2. Προβολές με πηδηματάκια: Ξεχάστε τις απλές προβολές. Αν θέλετε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα τότε θα πρέπει να αλλάζετε πόδι πηδώντας στον αέρα. Προσοχή στα γόνατά σας κατά την προσγείωση
3. Ανάποδο L: Σκεφτείτε το αγγλικό L, από την ανάποδη. Αυτό το γράμμα θα πρέπει να σχηματίσετε με το πόδι σας. Από την αρχικη σας θέση, προσπαθήστε με ίσια μέση να ακουμπήσετε με τα χέρια σας το πάτωμα. Παράλληλα σηκώνετε το δεξί σας πόδι μέχρι να σχηματίσει ορθή γωνία. Σφίγγετε καλά κοιλιά και οπίσθια. Επαναλαμβάνετε με το ίδιο πόδι. Κάνετε 3 σετ των 15, για κάθε μεριά
4. Άρση ποδιών: Ανεβείτε σε ένα στεπ και κρατήστε στα χέρια σας δύο βαράκια. Σηκώστε το δεξί σας πόδι όσο πιο ψηλά μπορείτε, προσέχοντας μην κάνετε υπερέκταση στη μέση. Μείνετε για μερικά δευτερόλεπτα και σφίξτε καλά πόδια και οπίσθια. Κατεβείτε και αλλάξτε πόδι. Κάνετε 3 σετ των 15, για κάθε πόδι.

Διαβάστε ακόμα

Bikini time: H απόλυτη άσκηση για τέλειο στητό στήθος

'Eξυπνοι τρόποι για να κάψετε περισσότερo λίπος σε ένα απλό workout