Πόσο σε καταλαβαίνουμε: 10 εντελώς κουλές δικαιολογίες για να αποφύγεις το γυμναστήριο

Γωγώ Φούντα
Πόσο σε καταλαβαίνουμε: 10 εντελώς κουλές δικαιολογίες για να αποφύγεις το γυμναστήριο

Καλώς ή κακώς, δεν είσαι μόνη σου

Κορίτσια ήρθε η ώρα για μεγάλες αλήθειες: Μήπως ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που ζηλεύουν τις διάσημες κορμάρες, στενοχωριούνται που δεν έχουν τις αναλογίες τους, τις χαζεύουν στα περιοδικά να λιάζονται, και παράλληλα τρώνε σουβλάκια; Συγχαρητήρια! Είστε μέλος στην πιο πολυπληθή ομάδα του γυναικείου πληθυσμού, που δεν είναι άλλη από αυτή που σιχαίνεται το γυμναστήριο και είναι ικανή να βρει κάθε απίθανή δικαιολογία για να το αποφύγει. Παρακάτω σας έχουμε τις 10 πιο βασικές. Ρίξτε μια ματιά και πιστεύουμε ότι όλο και κάποια από τα λόγια σας θα εντοπίσετε.

1. Δεν έχω τίποτα να φορέσω: Το κολάν και η φόρμα είναι στα άπλυτα, το αθλητικό σουτιέν έχει μια τρύπα, και μόλις έπεσε σάλτσα στο αθλητικό σας φανελάκι. Ε πώς θα πάνε για άθληση; Γυμνή;

2. Φοβάστε τις περίεργες συναντήσεις: E είμαστε τώρα για συναντήσεις με παλιούς συμμαθητές και πρώην εραστές; Άλλωστε κακά τα ψέματα: Που τους χάνεις που τους βρίσκεις, όλους στο γυμναστήριο.

3. Έχεις παντού κράμπες: Τώρα χωρίς υπερβολή, το σώμα σου είναι τόσο εύθραυστο και πονεμένο, που έχεις αρχίσει να ανησυχείς για την υγεία σου. Καλύτερα να μην το ρισκάρεις.

4. Έφτασες στο γυμναστήριο και συνειδητοποιείς ότι ξέχασες τα ακουστικά σου! Και τώρα πώς θα κάνεις διαδρομο; Είσαι υποχρεωμένη να ακούς τη φλυαρία της διπλανής, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις.

5. Έχεις πάρα πολλή δουλειά: Ξέρεις τα γνωστά meetings για τα οποία όλοι μιλούν και κανείς δεν έχει βιώσει ποτέ! Ναι έχεις πολλά από δαύτα και καλό θα ήταν να είσαι φρέσκια και ξεκούραστη για να ανταποκριθείς.

6. Τα νέα σου υπέροχα και σούπερ ψηλά παπούτσια, κακοποίησαν τα ποδαράκια σου και δε θα ήθελες να τα ταλαιπωρήσεις περισσότερο. Κακά τα ψέματα το τρέξιμο θα επιδεινώσει αισθητά την κατάσταση.

7. To προηγούμενο βράδυ πήγες στο πιο τέλειο πάρτι της ζωής σου και δε σταμάτησες να χορεύεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανες γυμναστική για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

8. Ήπιες smoothie και έφαγες αυγά για πρωινό. Συνέχισες με μία απλή σαλάτα και κατάφερες να μην καταβροχθίσεις τη σοκολάτα στο ψυγείο. Ε εντάξει, την έκανες τη Fitness ρουτίνα σου για σήμερα.

9. Έχασες το αγαπημένο σου σήριαλ το προηγούμενο βράδυ, και δε θα ήθελες να συμβεί κάτι τέτοιο και απόψε! Είναι βαρύ όσο να πεις.

10. Απλά δε θέλεις να κάνεις γυμναστική σήμερα! Πάει και τελείωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Επαναστατικό: 4 λεπτά γυμναστικής την εβδομάδα είναι αρκετά

Αντίο περιττό λίπος: 5 τρόποι να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου τώρα!