Οι 3 ασκήσεις που χρειάζεστε για τέλειους πλαϊνούς κοιλιακούς

Οι 3 ασκήσεις που χρειάζεστε για τέλειους πλαϊνούς κοιλιακούς

Οι πλαϊνοί κοιλιακοί είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο σημείο του σώματος καθώς εκεί τείνει να συσσωρεύεται το περισσότερο λίπος, ειδικά στα άτομα με σωματότυπο «μήλο». Ωστόσο, με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια (και φυσικά σωστή διατροφή, δεν το ξεχνάμε ποτέ αυτό) υπάρχουν οι κατάλληλες ασκήσεις για να γυμνάσετε τους πλαϊνούς κοιλιακούς σας στην εντέλεια και να φορέσετε αυτά τα crop tops που γλυκοκοιτάζετε τόσο καιρό.

  • Άσκηση 1: Ξαπλώνουμε στο πλάι με τα πόδια τεντωμένα. Με ενωμένα τα πόδια, τραβάμε κοιλιά και σφίγγουμε τους γλουτούς. Ανεβάζουμε και τα δύο πόδια μαζί στον αέρα για 30 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά.
  • Άσκηση 2: Ξαπλώνουμε σε μία μεγάλη μπάλα με τα χέρια πίσω από το κεφάλι. Ανεβάζουμε τον κορμό και προσπαθούμε να πιάσουμε το γόνατο μας με το αντίθετο χέρι. Δουλεύουμε εναλλάξ για 20 φορές. Κάνουμε 2-3 σετ.
  • Άσκηση 3: Περνάμε ένα λάστιχο από ένα στύλο ή πόρτα. Όρθιοι πιάνουμε το λάστιχο με τα δύο χέρια έχοντας το δέσιμο στο πλάι μας. Κάνουμε περιστροφές γύρω από τον κορμό μας τραβώντας το λάστιχο με τα δύο χέρια. Για πιο δύσκολη εκτέλεση στηριζόμαστε στα γόνατα. Κάνουμε 25 επαναλήψεις στην κάθε πλευρά.