Κυτταρίτιδα: 4 απλοί τρόποι για να την καταπολεμήσεις

Κυτταρίτιδα: 4 απλοί τρόποι για να την καταπολεμήσεις

Γιατί λύσεις υπάρχουν και είναι μάλιστα πολύ απλές

Κυτταρίτιδα. Ναι, αυτός ο μόνιμος εχθρός. Οι περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως κιλών, ταλαιπωρούνται από αυτήν. Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να αμελήσουμε το σώμα μας. Ξεκινήστε από τώρα συστηματική άσκηση και φυσικά προσεκτική διατροφή.

Αν θέλετε να δείτε σημαντική διαφορά στο σώμα σας, τότε θα πρέπει να πεισμώσετε και να είσαστε πιστές στη fitness ρουτίνα σας καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Πάμε να δούμε, λοιπόν, 4 απλούς τρόπους για να νικήσετε το πρόβλημα μια για πάντα:

fight-back-against-cellulite-L-KfSLNF

1. Τρέξιμο: Υπάρχει πιο απλός τρόπος εκγύμνασης από αυτόν; Οκ, σας καταλαβαίνουμε. Δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να τρέχετε καθημερινά τουλάχιστον ένα μισάωρο τη μέρα. Το τρέξιμο γυμνάζει άψογα τα πόδια σας και βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
2. Κολύμβηση: Για όσες είναι του... νερού, υπάρχει λύση! Η κολύμβηση γυμνάζει ταυτόχρονα όλο σας το σώμα. Κολυμπήστε με ελεύθερο στυλ για 5 λεπτά και έπειτα κολυμπήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε για 15 χεριές. Αφού τελειώσετε, συνεχίστε με 30 πιο αργές χεριές. Τέλος, κάνετε αργό κολύμπι (αποθεραπεία) για τουλάχιστον 5 λεπτά.
3. Pilates: Το κατηγοριοποιείτε στις ήπιες μορφές άσκησης; Πλανάστε, μιας και γυμνάζει τέλεια όλο σας το σώμα.. Έρευνες διαπίστωσαν ότι το pilates βοηθά στην επιμήκυνση των μυών. Pilates και... κυτταρίτιδα τέλος.
4. Ασκήσεις στο σπίτι: Για όσες δεν αγαπούν ιδιαίτερα το γυμναστήριο υπάρχει λύση. Μπορείτε να γυμναστείτε μόνες σας στο σπίτι. Εδώ μπορείτε να βρείτε τέλεια προγράμματα τα οποία φυσικά είναι εντελώς δωρεάν.

Και μην ξεχνάτε: Μειώστε την ποσότητα αλατιού που λαμβάνετε, αποφύγετε τηγανιτά, γλυκά και junk food, πίνετε πολύ νερό και πράσινο τσάι!

Διαβάστε ακόμα

Mια άσκηση αρκεί για να αποκτήσεις super αδύνατα πόδια

Κυτταρίτιδα: Ανατρέπουμε 5 μύθους γύρω από τον μεγαλύτερο εχθρό μας