Ξυπνητήρι: Και όμως μπορεί να γίνει «φίλος» σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Ξυπνητήρι: Και όμως μπορεί να γίνει «φίλος» σου!

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. 

Πρώτα απ΄ όλα να σε ενημερώσουμε πως δεν είσαι η μόνη πάνω στη γη που καθημερινά τα «βάζεις» με το ξυπνητήρι σου. Θες επειδή δεν πήγες την ώρα που έπρεπε για ύπνο; Θες επειδή τον τελευταίο καιρό δουλεύεις πάρα πολλές ώρες; Ό,τι και να φταίει, το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωινό ξύπνημα έχει γίνει ο εφιάλτης σου. Δες λοιπόν κάποιες οδηγίες που έχουμε για σένα και ίσως η σχέση σου με το ξυπνητήρι αλλάξει..επίπεδο.


-Ρύθμισέ το σωστά: Tι εννοούμε; Προγραμμάτισέ το να χτυπήσει την ώρα που θες ακριβώς να σηκωθείς και όχι νωρίτερα. Αφού ξέρεις άλλωστε πως δε θα τα καταφέρεις, όσο και αν το θες. Άρα, γιατί να χάνεις τον ύπνο σου χωρίς λόγο;


-Επέλεξε τον ήχο που σου αρέσει: Το μοναδικό πράγμα που δεν έχεις ανάγκη να ακούσεις με το που ανοίξεις τα μάτια σου είναι ένα εκνευριστικό ξυπνητήρι. Αν όμως χτυπάει με τη μουσική που αγαπάς... σίγουρα δε θα καταφέρεις να του αντισταθείς!


-Μην το αφήνεις να χτυπάει συνεχώς: Το ξέρουμε πως θες να χουζουρέψεις λίγο κάτω από τα σκεπάσματα ειδικά τώρα που έπιασαν τα κρύα αλλά μόνο εκνευρισμό θα σου δημιουργήσει ο διαρκής χτύπος του. Για να χτύπησε κάτι θα ήξερε άλλωστε!

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ καλήμερα σας! 5 τρόποι να ξυπνήσεις με ενέργεια τα πρωί ακόμα και αν δυσκολεύσαι