Σαββατοκύριακο στο σπίτι; Κι όμως μπoρείτε να περάσετε καλά

Ερμιόνη Σαρρή
Σαββατοκύριακο στο σπίτι; Κι όμως μπoρείτε να περάσετε καλά

Ποιος σας είπε πως θα βαρεθείτε;

Είμαστε μόλις μία ανάσα πριν από το Σαββατοκύριακο και τα πλάνα λένε πως θα μείνετε μέσα; Και που το κακό; Υπάρχουν χίλια δυο πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να μην καταλάβετε για το πότε ήρθε πάλι... η Δευτέρα. Τι είναι άλλωστε; 2 μέρες μόνο.


Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε: Ναι μπορεί να θέλετε να μη χάσετε ούτε ένα λεπτό από αυτό το τόσο σπουδαίο 48ωρο της εβδομάδας αλλά αν δεν κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο, τη Δευτέρα θα παραπονιέστε πάλι. Μη βάλετε ξυπνητήρι και αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας: Εξοπλιστείτε και ξεκινήστε το beaute. Κάντε ένα καθαρισμό προσώπου, μία ενυδάτωση, ένα μανικιούρ- πεντικιούρ και δε θα καταλάβετε πότε πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα. Όσο για την επιδερμίδα σας; Θα λάμπει για όλη την επόμενη εβδομάδα!

Καλέστε τους φίλους σας: Τι πιο ωραίο από το να γεμίσετε το σπίτι σας με καλή παρέα. Μαγειρέψτε κάτι εύκολο, εξοπλιστείτε και με λίγο κρασί και το Σαββατόβραδο μόλις ξεκίνησε. Καλή σας διασκέδαση!

Κάντε γυμναστική: Ειδικά αν το καθημερινό σας πρόγραμμα δε σας το επιτρέπει, τι καλύτερο από το να αφιερώσετε λίγα λεπτά για μερικούς κοιλιακούς και καθίσματα! Αν πάλι βαριέστε, φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε για μία γρήγορη βόλτα στο τετράγωνο. Λίγο καθαρός αέρας θα σας αναζωογονήσει!

Οργανώστε τη ντουλάπα σας: Μπορεί να άργησε λίγο αλλά το κρύο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του. Μήπως τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το ιδανικό για να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικά σας και να τακτοποιήσετε επιτέλους τη ντουλάπα σας; Με λίγη δυνατή μουσική το κέφι θα ανέβει στα ύψη και ούτε που θα καταλάβετε για πότε τελειώσατε.

Διαβάστε ακόμα:

Έχεις αρνητικούς ανθρώπους γύρω σου; 3+1 tips για να μην σε επηρεάζουν!

Έχεις χάσει το χαμόγελό σου; Δες 4 συνήθειες που ίσως πρέπει να αλλάξεις