Έχεις συνεχώς νεύρα; Θέλουμε να σου δώσουμε 3 απλές συμβουλές

Ερμιόνη Σαρρή
Έχεις συνεχώς νεύρα; Θέλουμε να σου δώσουμε 3 απλές συμβουλές

Θέλουμε την προσοχή σου!

Νεύρα στο κόκκινο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ψυχολογική σου κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα απλά και μόνο επειδή κάποιος θέλησε να σε εκνευρίσει. Και επειδή αυτή η κακιά συνήθεια όλο και επαναλαμβάνεται, είπαμε να σου δώσουμε τρία πολύ μικρά αλλά και χρήσιμα ταυτόχρονα tips για εκείνες τις ώρες. Θα θέλαμε να μας ακούσεις προσεκτικά!

Μην κοιμάσαι θυμωμένη: Οι επιστήμονες κατά καιρούς έχουν πει πως δεν πρέπει να πέφτουμε για ύπνο με νεύρα. Οι έρευνες θέλουν τα άσχημα συναισθήματα θα διπλασιαστούν και εσύ θα ξυπνήσεις ακόμα χειρότερα. Μήπως να έκανες λίγη γιόγκα ή να διάβαζες ένα βιβλίο, λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι;

334b7f859fa22fd58dca2f9a3bb74a9c 6f168

Δε χρειάζεται να τρως ανεξέλεγκτα: Ναι, σε αυτή τη φάση δεν υπολογίζεις τίποτα, αλλά μην το παρακάνεις ιδιαίτερα με τα γλυκά και τις σοκολάτες. Και ξέρεις γιατί; Γιατί κανένας δεν το ρίχνει στη σαλάτα κάτι τέτοιες ώρες παρά μόνο σε ότι έχει μπόλικες θερμίδες. Θες μετά να σε εκνευρίσει και η ζυγαριά; No, no, no!

Μην το... ποστάρεις: Επειδή τα social media είναι πια κομμάτι της ζωής σου αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ενημερώσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους για το πόσο έξαλλη σε έχει κάνει το αφεντικό σου ή η κολλητή σου. Άκου το αγαπημένο σου τραγούδι ενώ είσαι στο διαδίκτυο και απλά βρες την... ηρεμία σου!