Αυτή η φίλη σου…

Αυτή η φίλη σου…

H Μαριάννα Γεωργαντή μοιράζεται σκέψεις της μαζί μας

Λένε ότι η φιλία είναι η σημαντικότερη σχέση που αναπτύσσουμε στη ζωή μας. Πως τους φίλους μας τους διαλέγουμε εμείς και είναι μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας παλάμης.


Αυτή η φίλη, λοιπόν. Αυτή που όταν σου συμβαίνει κάτι έχεις την ανάγκη να την ενημερώσεις την ίδια στιγμή. Αυτή η φίλη που όταν είσαι χάλια, έρχεται σπίτι σου με ένα οικογενειακό παγωτό και πίτσες για να σε παρηγορήσει.


Αυτή που όταν πετάς στα σύννεφα κάθεται σε μια γωνία και χαίρεται διπλά με τη χαρά σου. Αυτή η φίλη που όταν βαριέσαι full, αρχίζει από το πρωί να σου κανονίζει όλες τις δουλειές, ακόμα και αν η ίδια έχει περισσότερες.

RTET e0ae9


Αυτή που με μια σου επιτυχία είναι τόσο περήφανη για σένα, που βγαίνει στο facebook και το ανακοινώνει σε όλους. Αυτή που θα ντυθεί στα μαύρα και θα έρθει γεμάτη donuts να σε πάρει για να πάτε διακριτικά (όπως πάντα) να παρακολουθήσετε το "πρόσωπο".


Αυτή που θα σέρνεται μαζί σου και θα κάθεται πιο δίπλα, για να μην σε αφήσει μόνη στο πρώτο ραντεβού. Αυτή, που απλά έχετε το τηλέφωνο ανοιχτό ακόμα κι αν δεν λέτε τίποτα, αρκεί μόνο να είσαστε σε επικοινωνία.


Αυτή που μόλις φεύγεις από το σπίτι της σε περνάνε για εκείνη, αφού της έχεις αδειάσει όλη την ντουλάπα. Αυτή που προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημά σου για να σε δει πάλι καλά.

largeFERRE 4947a


Αυτή που όταν δεν θα έχεις πού να πας, θα σου ανοίξει το σπίτι της, θα σου μαγειρέψει και θα κοιμηθεί στον καναπέ για να είσαι εσύ άνετα στο κρεβάτι της.


Αυτή η φίλη που όταν θα είσαι μόνη, θα γυρίζεις την πλάτη σου και θα δεις την αγκαλιά της να σε περιμένει. Αυτή η φίλη, που ήταν ,είναι και θα είναι πάντα στη ζωή σου γιατί την αγαπάς όσο τίποτα. Αυτή...

Από τη Μαριάννα Γεωργαντή