Δέσποινα Καμπούρη: Το μήνυμα συμπαράστασης σε «φίλη» της που παλεύει με τον καρκίνο του μαστού

Δέσποινα Καμπούρη: Το μήνυμα συμπαράστασης σε «φίλη» της που παλεύει με τον καρκίνο του μαστού

Είναι και κάποιες φορές που όσο χαρούμενη κι αν πας στο γραφείο, λαμβάνεις μηνύματα σαν αυτό που σε ισοπεδώνουν κυριολεκτικά…

Το σημερινό μου κείμενο γράφτηκε μόνο γι’ αυτή τη γυναίκα. Ας της στείλουμε όλοι μαζί την θετική μας ενέργεια. Την χρειάζεται όσο τίποτα!

Αυτό είναι για εσένα

«Αγαπημένη μου Δέσποινα,
Δε σε ξέρω αλλά θα μου επιτρέψεις τον ενικό. Είμαι 36 χρονών και έγκυος στον πέμπτο μήνα στα διδυμάκια μου. Πριν μια εβδομάδα διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο του μαστού. Όλη μου η ζωή έχει ανατραπεί. Έχω ανάγκη να το μοιραστώ για να μπορέσω να δώσω αυτή τη μεγάλη και δύσκολη μάχη. Σε παρακολουθώ χρόνια και πάντα μου έκανε εντύπωση το χαμόγελο και η αυθεντική γλυκύτητά σου. Δεν ξέρω γιατί αλλά ένιωσα την ανάγκη να σου γράψω. Ίσως επειδή είσαι μανούλα και ξέρω πως θα με καταλάβεις. Τα δυο μου πλασματάκια αγωνίζονται ήδη απ’ την κοιλιά και παλεύω να βρω τη δύναμη να στηρίξω και τους 3 μας... Δε θέλω να σε κουράσω. Ήθελα μόνο να μοιραστώ μαζί σου τις σκέψεις και το δυσβάσταχτο φορτίο. Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου! Σ’ ευχαριστώ που διάβασες το μήνυμά μου.».

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr