Αν πάσχεις κι εσύ από κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας, η συμβουλή της Lady Gaga θα σε εμπνεύσει

Πατούλια Κατερίνα
Αν πάσχεις κι εσύ από κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας, η συμβουλή της Lady Gaga θα σε εμπνεύσει

Tα είπε όλα με μια απλή συμβουλή η Gaga

Η χθεσινή νίκη της Lady Gaga στα Grammys που της χάρισε τρία βραβεία, έδωσε την ευκαιρία στην τραγουδίστρια να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας.

Αν έχεις δει την ταινία, γνωρίζεις καλά πως ο Jack, o χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Bradley Cooper στην ταινία Α star is born, δεν πάσχει μόνο από εξάρτηση από το αλκοόλ και από ουσίες, αλλά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Κατά την παραλαβή του βραβείου της στα Grammys, η Gaga έδωσε μια συμβουλή γεμάτη αξία και για εκείνους που υποφέρουν από κάποιο ψυχικό νόσημα αλλά και για όσους έχουν κάποιον που νοσεί πνευματικά στον περίγυρό τους.

«Νιώθω υπερήφανη που ανήκω σε αυτή την ταινία η οποία μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Είναι τόσο σημαντικό να το πούμε. Πολλοί καλλιτέχνες υποφέρουν και πρέπει ο ένας να φροντίζει τον άλλο. Αν δείτε κάποιον που υποφέρει και πονά, μην τον αγνοήσετε. Αν εσύ ο ίδιος υποφέρεις, όσο κι αν είναι δύσκολο, βρες την γενναιότητα που πρέπει και βούτα στα βαθιά, μίλησε σε κάποιον και κάντον να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι σου».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaga μιλά για το θέμα της ψυχικής υγείας.

«Όσες φορές έχω μιλήσει για θέματα ψυχικής υγείας, αντιμετωπίζω μια εκκωφαντική ησυχία. Μόνο μερικοί fans με περιμένουν στα παρασκήνια για να μου μιλήσουν για τους δαίμονές τους και τα σκοτεινά του μυστικά. Πρέπει να φέρουμε το θέμα της ψυχικής υγείας στο προσκήνιο», είπε η Gaga τον Νοέμβριο.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr