Τι λέει για την προσωπικότητά σου το σχήμα των χειλιών σου;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι λέει για την προσωπικότητά σου το σχήμα των χειλιών σου;

Εσύ τι σχήμα έχεις;

Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου μπορεί να φαίνεται όχι μόνο από το πώς αντιδράει, φέρεται και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, αλλά και από χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην εξωτερική εμφάνιση του καθένα. Τα χείλη για παράδειγμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που σύμφωνα με επιστήμονες και φυσιογνωμιστές, μπορεί να πει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου.

Και αλήθεια πιστεύουμε πως έχει τρομερό ενδιαφέρον να μάθουμε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου (και τον δικό μας) το σχήμα των χειλιών σου. Είσαι έτοιμη να μάθεις;

#1. Μεγάλα και ογκώδη χείλη

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών λατρεύουν να φροντίζουν άλλους ανθρώπους. Αν έχεις αυτό το σχήμα χειλιών, τότε μάλλον ως παιδί πέρασες τον χρόνο σου ταΐζοντας αδέσποτα γατάκια ή προσπαθώντας να πάρεις όλα τα αδέσποτα σκυλάκια στο σπίτι σου. Έχεις ένα ισχυρό μητρικό ένστικτο και θέλεις να προστατεύεις τους άλλους γύρω σου. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση σκέφτεσαι πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σου.

#2. Το κάτω χείλος μεγαλύτερο από το πάνω

Η αλήθεια είναι, ότι δεν γεννήθηκες για να κάνεις δουλειά γραφείου. Ξέρεις τι σημαίνει να διασκεδάζεις με την ψυχή σου. Έχεις ανάγκη από έναν ενεργητικό τρόπο ζωής, να επισκέπτεσαι καινούργια μέρη και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Είσαι περίεργη, κοινωνική και ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο.

#3. Λεπτά χείλη

Οι άνθρωποι με λεπτά χείλη κατά κανόνα είναι μοναχικοί. Στηρίζονται στον εαυτό τους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε μόνοι τους σε ένα μουσείο ή διακοπές. Ωστόσο, αισθάνονται πολύ άνετα μέσα σε ένα σπίτι με μια παρέα. Αξιολογούν εύκολα τους ανθρώπους.

#4. Το άνω χείλος μεγαλύτερο από το κάτω

Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα χειλιών λατρεύουν τα δράματα. Είσαι συναισθηματική, χαρισματική, αγαπάς τη ζωή και σου αρέσει να τραβάς την προσοχή. Σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχεις την ικανότητα να προσελκύεις τους άλλους γύρω σου. Επίσης, έχεις εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

#5. Συνηθισμένα χείλη

Οι άνθρωποι με συνηθισμένα χείλη είναι ισορροπημένοι και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με γνώμονα την κοινή λογική. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ικανότητά τους να μπορούν να ακούνε τους άλλους. Δέχονται την κριτική και σέβονται τις απόψεις των άλλων. Είναι σχεδόν αδύνατον να εκνευριστούν. Επίσης, έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και είναι αισιόδοξοι.