Η συμβουλή του Πρίγκιπα Harry για να ξεπεράσεις τη μοναξιά εν μέσω πανδημίας

Η συμβουλή του Πρίγκιπα Harry για να ξεπεράσεις τη μοναξιά εν μέσω πανδημίας

Να και μια πρακτική συμβουλή.

Περίπου ένας χρόνος! Ένας χρόνος με πολλαπλά lockdown, έντονη καραντίνα και την ψυχολογία όλων να έχει πέσει στα τάρταρα.

Μέσα στην απομόνωση και στην καραντίνα, ο πρίγκιπας Harry, άνθρωπος που έχει βιώσει και ο ίδιος ψυχικές μεταπτώσεις, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του και πριγκίπισσας Diana, μίλησε και έδωσε μια ξεχωριστή συμβουλή.

Ο Harry από το σπίτι του στο Los Angeles, μοιράστηκε τη σκέψη του για τα 150 χρόνια της Βρετανικής ΄Ένωσης Ράγκμπι, της οποίας είναι και patron πολλά χρόνια τώρα.
Μέσα από βίντεο που μοιράστηκε η Ένωση στο προφίλ της στο Twitter, ο Harry έδειξε τον δρόμο για τα άτομα που υποφέρουν από μοναξιά στις δύσκολες αυτές στιγμές του covid19 και της πανδημίας.

«Η Ένωση Ράγκμπι έχει φέρει χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπων με ομάδες που έχουν και χαρακτήρα και ξεχωριστούς παίκτες. Σε αυτές τις στιγμές απομόνωσης, το πάθος και η διασκέδαση που προσφέρει ένα σπορ, μπορεί να είναι η καλύτερη συντροφιά που έχουμε. Είμαι υπερήφανος ηγέτης της Rugby Football Union και μαζί με τους υπόλοιπους υποστηρικτές της σε όλον τον κόσμο, γιορτάζουμε τα 150 χρόνια ύπαρξής της».