Οι καλύτερες ασκήσεις για να εξαφανίσετε τα ενοχλητικά «ψωμάκια»

Αποκτήστε καλλίγραμμα πόδια και γλουτούς τώρα!

Ο μεγαλύτερος εχθρός της γυναικείας σιλουέτας δεν είναι άλλος από την κυτταρίτιδα. Ο αμέσως επόμενος; Μα φυσικά τα ενοχλητικά «ψωμάκια». Με το που πάρουμε μερικά έξτρα κιλά, εκείνα φροντίζουν αυτομάτως να αποθηκεύονται ως λίπος εκεί ακριβώς που δε θέλουμε.


Και επειδή για κάθε πρόβλημα υπάρχει και λύση, πάμε να δούμε πώς θα τα εξαφανίσουμε από πάνω μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να προσέχουμε πολύ τη διατροφή μας, φροντίζοντας να καταναλώνουμε άφθονα λαχανικά, φρούτα, άπαχα κρέατα, ψάρια και προϊόντα ολικής άλεσης. Επιπροσθέτως, είναι πολύ σημαντικό να μειώσουμε την κατανάλωση ζάχαρης, αλατιού, junk food και να μην ξεχνάμε να καταναλώνουμε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό τη μέρα.


Τέλος, πρέπει να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας. Το καθημερινό περπάτημα, σε συνδυασμό με τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο μπορεί να κάνει θαύματα. Αν πάλι το μισείτε, βρήκαμε για εσάς ένα τέλειο πρόγραμμα που θα γυμνάσει άψογα τα πόδια και τους γλουτούς σας και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά «ψωμάκια». Λάβετε θέσεις και καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Eξαφανίστε την κυτταρίτιδα με αυτό το απίστευτο πρόγραμμα!

Κάνετε όρθιες (!) κοιλιακούς και δείτε την απίστευτη διαφορά πάνω σας

Μπρατσάκια έξω, λοιπόν: «Εξαφανίστε» το λίπος με αυτές τις ασκήσεις!