Το απόλυτο πρόγραμμα για να κάψετε το περιττό λίπος και να αδυνατίσετε στο «πι και φι»

Δείτε το βίντεο και λάβετε δράση

Παραπονιόμαστε για το σώμα μας και περιμένουμε να χάσουμε τα περιττά κιλά από τον... καναπέ! Δυστυχώς όμως παρατηρούμε πως το κόλπο αυτό δεν πιάνει και πιθανότατα θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλα αυτά τα diet και fitness tips που κατά καιρούς διαβάζουμε.


Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να προσέξουμε τη διατροφή μας, προσθέτοντας στο καθημερινό μας διαιτολόγιο φρούτα, λαχανικά, ψάρια, άπαχα κρέατα, ανάλατους ξηρούς καρπούς και τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Ακόμη, θα πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα, καθώς και άφθονη ποσότητα πράσινου τσαγιού. Όσο για τα λατρεμένα μας γλυκά και τους junk πειρασμούς; Θα πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωσή τους και να είναι επιτρεπτή μόλις μία φορά την εβδομάδα (λατρεμένο day-off).


Tέλος, αν θέλουμε να δούμε γρήγορα αποτελέσματα, θα πρέπει να σηκωθούμε από τον άνετο καναπέ μας και να γυμναστούμε. Τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να μεταμορφώσουμε το σώμα μας. Αν μισείτε το γυμναστήριο, τότε πείτε ναι στη γυμναστική στο σπίτι. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσάς ένα τέλειο workout που θα σας βοηθήσει να κάψετε γρήγορα το περιττό λίπος. Good luck!!

Διαβάστε ακόμα

Αποκτήστε super κοιλιακούς με τον πιο εύκολο τρόπο

Οι καλύτερες ασκήσεις για να εξαφανίσετε τα ενοχλητικά «ψωμάκια»