Διατροφή χωρίς γαλακτοκομικά: Οφέλη & πιθανές επιπτώσεις (pics)

Τα γαλακτοκομικά, αν και βασικό κομμάτι μια ισορροπημένης διατροφής, έχουν ενοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια για ενοχλητικά συμπτώματα, όπως το φούσκωμα.

Από τα γαλακτοκομικά προσλαμβάνουμε κυρίως ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β.

Για την ομάδα των γαλακτοκομικών η Μεσογειακή Διατροφή προτείνει κυρίως γιαούρτι και τυρί, καθημερινά σε μέτρια κατανάλωση.

Αν σκέφτεστε να σταματήσετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών λόγω δυσανεξίας στη λακτόζη που περιέχουν ή για άλλους λόγους, δείτε ποιες είναι οι πιθανές αλλαγές που πρέπει να περιμένετε:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies