Έξι τροφές που δεν πρέπει να τρώγονται ωμές (pics)

1 SHARE

Αυτά τα τρόφιμα πρέπει να καταναλώνονται πάντα μαγειρεμένα.

Έχετε πιθανώς ακούσει για τους κινδύνους από την κατανάλωση ωμών αυγών αλλά και άψητης ζύμης γλυκών.

Γνωρίζατε όμως ότι η κατανάλωση αλευριού μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβής; Τα τελευταία χρόνια, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχουν αναγνωρίσει το ακατέργαστο αλεύρι ως πιθανό κίνδυνο για την υγεία, καθώς μπορεί να έρχεται σε επαφή με παθογόνους οργανισμούς όπως το E. coli, το οποίο μπορεί να εξοντωθεί μόνο με το μαγείρεμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ