Τοπικό λίπος: Ξέρουμε πώς θα απαλλαγείς άμεσα και ανώδυνα!

Τοπικό λίπος: Ξέρουμε πώς θα απαλλαγείς άμεσα και ανώδυνα!

Αυτό που οι περισσότερες ίσως δεν γνωρίζουν, είναι πως με τα ραγδαία τεχνολογικά άλματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, πλέον η καταπολέμηση του τοπικού λίπους είναι γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και το κυριότερο, πολύ πιο ασφαλής!

Μία από τις βασικότερες αιτίες που αρκετά κορίτσια, δεν αισθάνονται γεμάτα αυτοπεποίθηση, είναι το τοπικό λίπος που παρουσιάζεται στο σώμα τους. Το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται σε σημεία όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα μπράτσα ή τα πλαϊνά της μέσης, μπορεί να τους δημιουργεί συστολή στα καλοκαιρινά μπάνια ή στα ρούχα που επιλέγουν να φορέσουν, ειδικότερα όταν τα συγκεκριμένα σημεία του σώματος είναι περισσότερο εκτεθειμένα.

Οι περισσότερες όπως είναι λογικό, περνάνε ατελείωτες ώρες σε αίθουσες γυμναστηρίων ή σε ραντεβού με ειδικούς διαιτολόγους, σε μία ύστατη απόπειρα να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος, χωρίς όμως να επιδεικνύουν κάποια άμεση βελτίωση του προβλήματος. Νομίζοντας πως έχουν δοκιμάσει κάθε πιθανό τρόπο, αργά η γρήγορα εγκαταλείπουν κάθε προσπάθεια και επιλέγουν σχεδόν συνειδητά, να «συμβιώνουν» για το υπόλοιπο της ζωής τους με ένα σώμα που τους προκαλεί συστολή.

Αυτό που οι περισσότερες ίσως δεν γνωρίζουν, είναι πως με τα ραγδαία τεχνολογικά άλματα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, πλέον η καταπολέμηση του τοπικού λίπους είναι γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και το κυριότερο, πολύ πιο ασφαλής! Εφόσον θέλετε να μάθετε αν πληρείται τις προϋποθέσεις για να λάβετε τη θεραπεία CoolSculpting® απαντήστε στο quiz. Από εκεί και πέρα, πάμε να αναλύσουμε παρακάτω, τον τρόπο με τον οποίο μας γλιτώνει από το τοπικό πάχος, σμιλεύοντας κάποια σημεία του σώματός μας!

221111

Τι ακριβώς σημαίνει «κρυολιπόλυση»;

Αυτό που κάνει την κρυολιπόλυση να ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες μεθόδους, είναι πως δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση, δηλαδή νυστέρι, ενώ απευθύνεται ξεχωριστά στο κάθε άτομο, λαμβάνοντας υπόψη ως μοναδικό κριτήριο τη σωματική μάζα και εάν το λίπος που υπάρχει στο σώμα είναι σπλαχνικό ή επιφανειακό. Αφού ο διαπιστευμένος γιατρός συγκεντρώσει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες και εντοπίσει τα σημεία που μπορούν να βελτιωθούν, σειρά έχει η εφαρμογή της θεραπείας.. Μια θεραπεία με το μοναδικό πλεονέκτημα του αποτελέσματος της κρυογλυπτικής, η οποία επιτυγχάνει την ιδανική σμίλευση του σώματος.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα, κατά την οποία η ενδιαφερόμενη κάθεται αναπαυτικά στην ειδική πολυθρόνα βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας ή παίζοντας στο κινητό της! Την ίδια στιγμή ο θεραπευτής, με το ελεγχόμενο ψύχος που υπάρχει στην κεφαλή του προηγμένου μηχανήματος CoolSculpting®, κρυσταλλοποιεί με τη βοήθεια της ψύξης και ψύχει συγκεκριμένα λιποκύτταρα. Στις εβδομάδες που ακολουθούν, τα παγωμένα λιποκύτταρα θα φαγοκυτταρωθούν και θα απομακρυνθούν από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας. Από την άλλη, τα εναπομείναντα λιποκύτταρα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή συρρικνώνονται, δημιουργώντας ένα λεπτότερο στρώμα λίπους, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη σφριγηλότητα και τη συνολική εικόνα του σώματος.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία μέθοδο βασισμένη σε πορίσματα πολυετών ερευνών από διακεκριμένους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και η οποία φέρει την επίσημη έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων). Αυτό που έχει αποδείξει η δοκιμή της, είναι πως παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα, τα οποία αρχίζουν να γίνονται ορατά τις τρεις πρώτες εβδομάδες ενώ εδραιώνονται τον τρίτο μήνα μετά την εφαρμογή της θεραπείας.
Τι πρέπει να προσέξουμε οπωσδήποτε;

Ακόμη και μία τόσο ακίνδυνη και ασφαλής διαδικασία όπως είναι η κρυολιπόλυση, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αφορά στο σώμα και κατ’ επέκταση την υγεία μας. Αν και οι περιπτώσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, η συγκεκριμένη θεραπεία αντενδείκνυται για άτομα που αντιμετωπίζουν κρυοσφαιριναιμία ή νόσο εκ ψυχροσυγκολλητινών. Επιπλέον, είναι απαραίτητο τα άτομα που πραγματοποιούν τη θεραπεία, να τη συνδυάζουν με μία ισορροπημένη και υψηλής θρεπτικής αξίας διατροφή, καθώς είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια του αποτελέσματος.

bb

Κλείνοντας, η τελευταία και σημαντικότερη συμβουλή που πρέπει να δώσουμε σε κάθε κορίτσι πριν πάρει την οποιαδήποτε απόφαση, είναι να επισκεφθεί έναν εγκεκριμένο πάροχο CoolSculpting®, όπως είναι και το διαπιστευμένο Chryssalis Medical Spa.