Ωμέγα-3 λιπαρά: 7 τροφές πιο πλούσιες από τα ψάρια (φωτο)

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την καρδιαγγειακή υγεία και την υγεία του εγκεφάλου.

Εκτός από τα λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, η ρέγκα και το σκουμπρί, δείτε ποιες άλλες τροφές αποτελούν καλές πηγές ωμέγα -3 λιπαρών οξέων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ