Αληθινή ιστορία: «Έτσι θωρακίζω το ανοσοποιητικό μου ενάντια στις ιώσεις και τα κρυολογήματα!»

Αληθινή ιστορία: «Έτσι θωρακίζω το ανοσοποιητικό μου ενάντια στις ιώσεις και τα κρυολογήματα!»

Mε ποιους τρόπους μπορούμε να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας;

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες, η πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί, είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα και με τις εποχικές ιώσεις να βρίσκονται όπως κάθε χρόνο σε έξαρση, συνειδητοποίησα πως ο μόνος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση, είναι να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό μας.

Αυτή η σκέψη ήταν που με έβαλε στη διαδικασία να λάβω άμεσα τα μέτρα μου και να εντάξω στην καθημερινότητά μου τις ωφέλιμες συνήθειες που θα προστάτευαν το ανοσοποιητικό μου. Ήταν ο μόνος τρόπος για να παρέχω στον οργανισμό μου μία πιο ισχυρή «πανοπλία», με τη βοήθεια των φυσικών super «συμμάχων».

#1 Η υγεία του οργανισμού περνάει από το στομάχι

Το πρώτο βήμα που χρειάστηκε να κάνω για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου, ήταν να βελτιώσω τη διατροφή μου. Με τους ειδικούς να επιμένουν πως η υγεία του οργανισμού περνάει από το στομάχι, ήξερα πως έχει έρθει πλέον η στιγμή να αποκτήσω μία καλύτερη και πιο... στενή σχέση με την κουζίνα μου. Μπορεί οι πρώτες μου μαγειρικές απόπειρες να μην στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, όμως η σκέψη πως τα γεύματά μου είναι το μέσο από το οποίο ο οργανισμός αντλεί τα «πολύτιμα» συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργεί στο βέλτιστο, μου έδινε κίνητρο να επιμένω «σπιτικά». Μάλιστα, εμπνεόμενη από τα food trends που κυριαρχούν φέτος, επέλεξα να ακολουθήσω μία «πολύχρωμη» διατροφή, πλούσια σε λαχανικά, φρούτα και δημητριακά, που περιλαμβάνουν υψηλή περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών, καλύπτουν μεγάλο μέρος των ενεργειακών αναγκών μου και φημίζονται για την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση.

superfff

#2 Καλώντας θρεπτικές… ενισχύσεις από τις Υπερτροφές

Παρότι σταδιακά κατάφερα να αναβαθμίσω την ποιότητα της διατροφής μου, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθούσα καθημερινά, έφερναν διαρκώς τον οργανισμό μου στα όρια της εξάντλησης, «προδίδοντας» πως μάλλον χρειαζόμουν επειγόντως… ενισχύσεις. Ναι, η διατροφή είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την υγεία του οργανισμού και δη του ανοσοποιητικού, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι αυτό το «κάτι» παραπάνω για να πάρεις τη δύναμή σου. Ευτυχώς, δεν άργησα να το ανακαλύψω, πηγαίνοντας μία βόλτα στο πλησιέστερο φαρμακείο και επιλέγοντας ένα από τα συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS που βασίζονται στις Υπερτροφές! Εκτός από το συμπλήρωμα ΙΠΠΟΦΑΕΣ + PAPAYA που έχω συμπεριλάβει στην καθημερινότητά μου για την ενίσχυση του ανοποιητικού, υπάρχει μία ολόκληρη σειρά που στοχεύει στη μείωση και την ένταση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, όπως το ΕΧΙΝΑΤΣΙΑ x 3 μία σύνθεση βασισμένη σε 3 είδη Echinacea με ψευδάργυρο και Βιταμίνη C, ο Βασιλικός Πολτός που βοηθά στην τόνωση του οργανισμού, καθώς και το Sambucus με υψηλής ποιότητας εκχυλίσματος Σαμπούκου σε συνδυασμό με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

ssssuuuper

3# Αλλάζοντας συνήθειες, αλλάζοντας ζωή

Εκτός από τα παραπάνω, χρειάστηκε να προχωρήσω σε μερικές ακόμη συνήθειες που με βοήθησαν να ενισχύσω την προστασία του οργανισμού μου. Για παράδειγμα, περιόρισα τη ζάχαρη και τις επεξεργασμένες τροφές, αποφάσισα να καταναλώνω περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα και φρόντιζα να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα για την προπόνησή μου αμέσως μετά το σχόλασμα. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο απέκτησα μία καλύτερη σχέση με το σώμα μου, αλλά βρήκα τον φυσικό τρόπο με τον οποίο αποβάλλω το στρες που μου προκαλούν οι υποχρεώσεις του 8ώρου, κερδίζοντας μία σαφώς καλύτερη ποιότητα ύπνου. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η τακτική φυσική άσκηση είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και έναν υγιή οργανισμό.

organismooo

Εάν θες και εσύ, λοιπόν, να βγεις νικήτρια από τη «μάχη» με τις ιώσεις και τα κρυολογήματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διαμορφώσεις μία καθημερινότητα που θα ωφελεί την υγεία σου. Ακολουθώντας τα βήματα που έχω καταγράψει παραπάνω, δεν υπάρχει αμφιβολία πως τον φετινό χειμώνα θα είσαι super δυνατή!

Τα προϊόντα SUPERFOODS διατίθενται στα φαρμακεία

DPG Network