Οστεοπενία – οστεοπόρωση: Θέλεις να μάθεις τα τελευταία δεδομένα;

Οστεοπενία – οστεοπόρωση: Θέλεις να μάθεις τα τελευταία δεδομένα;

1 στις 3 γυναίκες και 1 στους 5 άντρες πάσχουν από οστεοπόρωση! 

Στην Covid-19 εποχή που ζούμε υπάρχουν πολλοί, άντρες και γυναίκες, που πάσχουν από την σιωπηλή επιδημία, την οστεοπόρωση (και το πρόδρομο στάδιό της, την οστεοπενία). Μην αφήσετε το πρώτο σύμπτωμα, το κάταγμα, να αλλάξει την ποιότητα της ζωής σας.

Το τρίτο webinar του Συλλόγου Πεταλούδα είναι γεγονός!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, ώρες: 18:00 – 20:00 στο πιο εμπεριστατωμένο webinar για την σκελετική υγεία!

Καταξιωμένοι επιστήμονες ενημερώνουν για τα τελευταία δεδομένα και απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού. Οι ασθενείς έρχονται κοντά στο γιατρό, στον διαιτολόγο και στον φυσικοθεραπευτή και με την βοήθειά τους κάνουν το μεγάλο βήμα για την στήριξή της σκελετικής τους υγείας.

Ελάτε να μάθουμε μαζί:

✔ Ποια θεραπεία οστεοπόρωσης είναι κατάλληλη για εμάς από τον κο Κων/νο Μαυρουδή, Ενδοκρινολόγο.

✔ Τον σπουδαίο ρόλο που παίζει η διατροφή στην σκελετική υγεία. Συνταγές για να μαγειρεύουμε υγιεινά, από την κα Αμαλία Τσαγκάρη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο.

✔ Χρήσιμες ασκήσεις για να κάνουμε στο σπίτι μας ώστε να ανακουφίσουμε τον σκελετό μας! Με την κα Ιωάννα Σασαρώλη, φυσικοθεραπεύτρια.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να δηλώσετε στα παρακάτω τηλέφωνα ή στο email τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email.

Τηλέφωνα: 213 2086698, 6979252570 & 6979251025 ή στο info@osteocare.gr

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από την οστεοπόρωση και τη σκελετική υγεία; Ακολουθήστε τον Σύλλογο Πεταλούδα μέσα από τα παρακάτω link:

Email: info@osteocare.gr
URL: www.osteocare.gr
Facebook: www.facebook.com/osteocaregr
YouTube: www.youtube.com/osteoporosisgr
Twitter: www.twitter.com/osteocaregr
Instagram: www.instagram.com/petalouda_team

Πηγή: Onmed.gr