Vintage Cocktails πάρτι για δεσποινίδες

Vintage Cocktails πάρτι για δεσποινίδες

Εντυπωσιάστε τους προσκεκλημένους με τα πιο κοριτσίστικα κοκτέιλ. Τα μυστικά τους -και άλλα πολλά- αποκαλύπτονται στο βιβλίο «Vintage Cocktails».

 



Φανταστείτε ένα πάρτι μόνο για μικρές δεσποινίδες, macarons, cupcakes, τις 90's μουσικές που αγαπάμε να μισούμε και πολύ αλκοόλ. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με αυτό το βιβλίο της Assouline. Μία πολύχρωμη φωτογράφηση από τον Laziz Hamani, κείμενο από τον Brian Van Flandern (τρία αστέρια Μichelin παρακαλώ) και μερικά quotes από διάσημους σταρς συμπληρώνουν αυτό το βιβλίο με θέμα τα πιο ρετρό, glamourous κοκτέιλ που έχετε πιει.

Το τέλειο εγχειρίδιο για ένα πάρτι ή ακόμα περισσότερο για αυτό το μπαρ που πάντοτε θέλατε να ανοίξετε, μήπως τώρα είναι η αρχή; Brandy Alexander, Pisco Sour, Singapore Sling, Sidecar, Dark and Stormy, Caipirinha, Margarita, Matador, Bloody Mary, White Russian, Vesper, Greyhound ό,τι πιο πολύχρωμο, πιο γευστικό έχετε πιει ποτέ. Θα κάνουν τα Cosmopolitan της Carrie Bradshaw να μοιάζουν με απλό χυμό μήλου μπροστά στις δικές σας δημιουργίες

Συγγραφέας: Brian Van Flandern
Εκδόσεις: Assouline
amazon.co.uk