«Control Zed»: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα

«Control Zed»: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα

Το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Καμπούρη υπόσχεται να σας κρατήσει ξάγρυπνους για αρκετά βράδια.

Η Frown φιλοξενεί την παρουσίαση του βιβλίου «Control Zed» του Βασίλη Καμπούρη, την Πέμπτη 27/03 στις 19.30. Το «Control Zed» είναι το πρώτο μυθιστόρημά του Βασίλη. Αποτελεί ένα κοινωνικό ψυχολογικό θρίλερ και κάθε κεφάλαιο του είναι ένα μουσικό κομμάτι το οποίο ακούει ο βασικός χαρακτήρας του, ο Τόμας Τζάμπλερ.

"Ο Τόμας Τζάμπλερ είναι ένας καλός άνθρωπος• σαν εσένα. Όπως κι αν είσαι όμως, κάτι σ' αυτόν τον κόσμο θα σε χλευάσει, θα χορέψει στη μούρη σου, θα σε πιάσει από τον γιακά, θα «παίξει» μαζί σου και θα σε γρονθοκοπήσει την πιο αδύναμη στιγμή σου, θα σε αφήσει να νομίζεις ότι ενδιαφέρεται και, δεδομένου ότι κάνει όλα αυτά, και μάλιστα καλά, ένας τέτοιος τύπος, πάλι σαν εσένα, αναμένεται να γυρίσει και το άλλο μάγουλο.

Κι όμως, πόσα μπορεί να αντέξει ένας καλός άνθρωπος; Πόσο χρόνο χρειάζεται για να δηλητηριαστεί το μυαλό κάποιου τελικά;

Το «Control Zed» είναι ένα μυθιστόρημα για την ενοχή, και ο Τόμας Τζάμπλερ είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τολμάς να χτυπήσεις το κουδούνι του; "

Το βιβλίο θα προλογίσουν οι:
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Ιδρυτής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος)
Δημήτρης Αθηνάκης (Ποιητής)
Δημήτρης Κούτσης (PT Cert. MDT – Ειδικός μηχανικής διάγνωσης και θεραπείας)

Installations:
Ιωσήφ Φώσκολος
Showlutions Labs

Πολυχώρος Frown
Αγ. Ελεούσης 14 & Πρωτογένους, Μοναστηράκι
www.frowntails.com