Εσύ θα έρθεις μαζί μας στην πιο ΘΕΤΙΚΗ συναυλία της χρονιάς;

Ερμιόνη Σαρρή
Εσύ θα έρθεις μαζί μας στην πιο ΘΕΤΙΚΗ συναυλία της χρονιάς;

Παρασκευή, η μέρα που βλέπεις τα περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα στο γραφείο (εν αντιθέσει με τη Δευτέρα). Όλοι εμφανιζόμαστε με ένα χαμόγελο στα χείλη, με μία «θετική ενέργεια», με κατιτίς τέλος πάντων που μόνο θετικά vibes μπορεί να μεταδώσει στο διπλανό μας. Την Παρασκευή τα αντέχουμε όλα, καθώς ξέρουμε πως το βράδυ θα μας βρει κάπου με μουσική, χορό και ξυπνητήρι στο mode off.

Και αν εσύ θεωρείς πως ο Σεπτέμβρης έφερε μαζί του και το φθινόπωρο, εμείς θα σου αλλάξουμε γνώμη. Όχι, όχι, δεν θα αφήσουμε κανέναν και ποτέ να μας «ρίξει» ψυχολογικά. Είμαστε αισιόδοξα πλάσματα εμείς εδώ στο Queen.gr και λειτουργούμε ακόμα με ρυθμούς καλοκαιρινούς, θετικούς και αισιόδοξους. Όσο ο καιρός μας το επιτρέπει, θα πηγαίνουμε σε πάρτι και συναυλίες, θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε. Δεν μας πιστεύεις;

Για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε με τα πιο casual και άνετα ρούχα μας (πώς θα χορέψουμε αλλιώς;) στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2016 από την Amita Motion! Έχουμε καταλήξει πλέον πως όλα αυτά που συμβαίνουν τη συγκεκριμένη μέρα στο συγκεκριμένο μέρος είναι κάτι φαντασμαγορικό.

amita1

Τι θα έχει το εντυπωσιακό positive stage; Καταρχήν τους διεθνούς φήμης DJs Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι έχουν αναδειχθεί ως οι #1 DJs στον κόσμο για το 2015 και το πιο positive line up με αγαπημένους σου καλλιτέχνες όπως: MEΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής, Eλένη Φουρέιρα, Claydee, Demy, Playmen, REC, Βαγγέλης Κακουριώτης, Στέλιος Λεγάκης, Άρης Μακρής, Αναστάσιος Ράμμος, Κωνσταντίνος Φραντζής, Arva, Animado, Jimmy Gian, Josephine, Oge, Mike, Radioact, Charis Savva.

Στον πλέον αναγνωρισμένο και αγαπημένο μουσικό θεσμό, δε θα μπορούσε να λείπει ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, που θα δώσει το δικό του μοναδικό στίγμα για ακόμα μια χρονιά! Τα positive decks θα αναλάβει o DJ Pitsi και η είσοδος είναι εντελώς ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους! Καλοοοοό;

amita2

Αν είχες βρεθεί σε αυτό το μεγάλο πάρτι και τις προηγούμενες χρονιές – γιατί φέτος είναι η 11η!- τότε ξέρεις πως τα πράγματα είναι non stop. Τα παιχνίδια, οι εκπλήξεις και οι δραστηριότητες ξεκινούν από τις 17:00 και αισθάνεσαι πως ο χρόνος «κυλά» σα νερό. Ένα πολύπλευρο διαδραστικό συναυλιακό event λαμβάνει χώρα, με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών. Ο χώρος πλημμυρίζει από ανθρώπους όλων των ηλικιών που γίνονται ξανά παιδιά. Τραγουδάμε, χορεύουμε, παίζουμε και γινόμαστε όλοι μία μεγάλη παρέα. Στο «Τείχος των Εθνών» , με λίγα λόγια, έχεις πάντα κάτι να κάνεις. Ευτυχώς σε κάθε γωνία υπάρχουν αρκετά μπουκαλάκια Amita Motion για να παίρνουμε ενέργεια. Μην το χάσεις και σταμάτα να γκρινιάζεις για το… φθινόπωρο. Σκέψου όσο πιο ΔΥΝΑΤΑ και ΘΕΤΙΚΑ μπορείς.

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας προσφέρει από το 2006 μοναδικές εμπειρίες στους νέους, χαρίζοντας ενέργεια, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία μέσα από ξεχωριστές interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες που απογειώνουν τη διάθεση της νεολαίας στα ύψη! Ο πλέον αναγνωρισμένος και αγαπημένος μουσικός θεσμός επιστρέφει και φέτος ακόμα πιο δυναμικά! Έλα μαζί μας! Να εμπνευστείς, να ανακαλύψεις τα ταλέντα σου, να εκφραστείς, να συνεχίζεις να ψηφίζεις στα Positive Battles και να ζήσεις μοναδικές στιγμές!

Και μην ξεχνάς: Όσο πιο δυνατά, τόσο πιο θετικά! Η ενέργεια είναι μεταδοτικήήήήή!!!