Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σε χρειάζεται

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σε χρειάζεται

Θέλεις να ζήσεις από κοντά την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής; Τώρα έχεις την μεγάλη ευκαιρία. Γίνε εθελοντής στον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της Ευρώπης και νιώσε τη μαγεία του.

Αναρωτιέσαι πως είναι τα παρασκήνια ενός εκ των μεγαλυτέρων και σημαντικότερων μουσικών γεγονότων, όχι μόνο της χώρας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης; Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία στο χώρο της μουσικής παραγωγής και εκτέλεσης; Ή θέλεις, απλώς, να βρεθείς ένα μέτρο από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες; Τώρα έχεις την ευκαιρία. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2011 σε προσκαλεί να αφουγκραστείς τις μελωδίες, να χαθείς στις νότες και να αφεθείς στη μαγεία της μουσικής, συμμετέχοντας εθελοντικά και ζώντας από κοντά την εμπειρία του μεγαλύτερου πολιτιστικού θεσμού της Ευρώπης. Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία της ΕΓΜ, να φέρει κοντά τους καλλιτέχνες και τον κόσμο, σε ένα ανεπανάληπτο τριήμερο πάρτι, από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου. Και ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του, οφείλεται στους εθελοντές.

Μπες στο www.europeanmusicday.gr, κατέβασε τη φόρμα αίτησης υποψήφιου εθελοντή και απέστειλε την συμπληρωμένη στη διεύθυνση info@europeanmusicday.gr, volunteers@europeanmusicday.gr ή με fax στο 2109767620.

Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Και φέτος είναι η χρονιά του.